uwielbiam dziergac na szydełku można wyczarowac same cuda, od bajeranckiej bluzki po obrus szukam pomysłu na jesienną czapeczke może jest ktoś kto też to lubi
czyli ze jest jeszcze jakaś nadzieja ale niestety nic więcej nie potrafię... probowałam kiedyś do łańcuszka dalej doczepiać kolejne oczka ale wszystko sie splatało i wyszła z tego jedna wielka kulka wełny XD
Moje umiejętności w zakresie machania szydełkiem zaczynają się i kończą na dokręcaniu dreadów - to w sumie też rodzaj hobby ;]
Jeśli chodzi o aktywność bardziej wyrafinowaną, to z wielką pasją zajmuje się nią moja mama. Ma to w zasadzie same dobre strony, ponieważ dzięki niej dorobiłam się już rozmaitych części garderoby oraz całkiem pokaźnej kolekcji robionych na szydełku kolczyków. Trwają pertraktacje, by wyczarowała mi wreszcie takie ręcznie dziergane stringi ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum