Ja lubię tańczyć. Sama lub z kimś. Choć nie lubię jak mam niezgranego w tańcu partnera. W podstawówce chodziłam na kurs tańca towarzyskiego. Troche pamiętam, ale mistrzem nie jestem w te klocki.
hehh samemu jest dużo łatwiej niż z partnerem ooo taaak ... problem polega na tym, że taki walc samemu to licho wygląda ;P Ja też uwielbiam tańczyć i zawsze, ale to zawsze marzyłam ,żeby zatańczyć takie ahh ogniste tango z ukochanym, tylko jakoś jeszcze mi się okazja nie nadarzyła ;P
_________________ "In the deserts of the heart
Let the healing fountains start,
In the prison of his days
Teach the free man how to praise..."
Od dzieciństwa byłam posyłana wpierw na balet 3 lata, potem taniec towarzyski 2lata, taniec nowoczesny 2 lata... i jakoś nie zrobiłam z tego uzytku bo zapisałam się na śpiew Ale uwielbiam tańczyć i jeśli jest ku temu okazja tańczę choćby całą noc:)
uooo to pewnie ruszasz się świetnie:)
A ja kiedyś tańczyłam w jakimś zespole:) przez ostatnie 2 lata uczęszczałam na aerobik:D a teraz na taniec nowoczesny:D:D:D
_________________ 'w domach z betonu nie ma wolnej miłości....'
Ja powiem tak... Ze mnie imprezowy chłopak (w końcu jestem w tym wieku gdzie nam odbija ) i jak mam tańcować to tylko na dyskotekach. Tak po za tym nie rajcuje mnie to.
ja uwielbiam tańczyć chociaz ostatnio nie mam gdzie bo nie mam czasu nigdzie wyjsc niedawno tanczylam na weselu ale strasznie mi to nie wychodzi wole jakies luzniejsze imprezy heh jutro sobie poskakam na koncercie
_________________ i nagle skończy sie wszystko to, w co wierzysz co kochasz zasypie śnieg...
ja kocham "tanczyc" jesli mozna tak to nazwac XD ja bym to raczej nazwala radosnym "hasaniem" w rytm muzyki z kumpelom xP jednym slowem wesolo skaczemy obijamy sie od siebie i robimy rozne wigibasy na srodku sali ^^ i wszycy sie patrza i przyklaskuja ogolnie to bardzo wesolo jest a na koniec juz niemamy sily ale jeszcze do upadlego wyciagamy ludzi na srodek i zapraszamy do wspolnego hasania
ja uwielbiam taniec, planowalem teraz sie zapisac na jakies tance, ale jak to na studiach bywa - kasy nie starczylo : P ogladam you can dance, czasami na mtv wade robson project (koles jest niesamowity!) i ogolnie jak tylko mowie to sie bawie przy muzyce tzn generalnie tanczyc nie umiem, ale lubie : p
_________________ Imagine there's no heaven
iIs easy if you try
No hell bellow us
Above us only sky
ja uwielbiam taniec, planowalem teraz sie zapisac na jakies tance, ale jak to na studiach bywa - kasy nie starczylo : P ogladam you can dance, czasami na mtv wade robson project (koles jest niesamowity!) i ogolnie jak tylko mowie to sie bawie przy muzyce tzn generalnie tanczyc nie umiem, ale lubie : p
Ważne,że się robi co się robi:D
_________________ 'w domach z betonu nie ma wolnej miłości....'
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum