ja tańcze jaa
wprawdzie dopiero od miesiaca i podstawowe kroki ale to wciąga i fajnie jest
jak na razie fokstrot wlac ang i wiedeński, jive( czy jak to sie tam pisze) 2na 1, cza cza...
polecam jak ktoś się chce odstresowac. ale zastrzezenie jest takie ze lepije jest miec juz gotowego i wyprobowanego partnera bo inaczej to kicha
Uwielbiam tańczyć Może nie profesjonalnie ale uwielbiam!!
Kiedyś uczyłam sie tańca ale to było ładnych pare lat temu i szczerze nie pamiętam żanych kroków.
Jednak zabawa fantastyczna.Przede wszystkim humorek zaraz sie polepsza
_________________ Pamiętaj, że minuta gniewu odbiera Ci 60 sekund szczęścia......
W szkole niedługo będzie organizowany pokaz tańca. Będę tańczył Cha-Che. Szkoda tylko, że jeszcze w ogóle nie umiem, ale to się nadrobi. ;p
Poza tym tylko "przytulańce" na dyskotekach mają zaznajomione dla mnie kroki. ;p
_________________ How I wish, how I wish you were here...
What have we found?
The same old fears, wish you were here.
Wysłany: 2006-10-29, 20:18
Polecający: Znalazlem w necie
Fajny temat
Przez ten program taniec stals ie na TOPIE.
Ja kiedys tanczylem ale zrezygnowalem bo nie mialem stalej pratnerki ... Niebardzo jest mozliwe isc ciagle jakas prosic do tanca gdy na kurs glownie same pary chodza...chodz trener mowil ze warto sie zmieniac aby nie nie przyzyczajac do swej partnerki
Powod: nagle gdy zaczniesz tanczyc z obca kobieta to nie wyjdzie. poniewaz jestes przyzwyczajony tylko do jedenej kobiety.
Pozdrawiam
Jacek
mówca wyżej ma racje ja jak chodziłam na kurs to prowadzący co chwile zmieniał nam partnerów i to było dobre bo przynajmniej mogłam się nauczyć z innymi pratnerami
_________________ codzienny maraton... czyli wyścig z czasem...
u mnie tez tak jest ze sie zmienia partnerki- czasami to gorsze czasami lepsze bo nie zawsze ten z ktorym tanczysz zatanczy dobrze
ale jest oki bo w sumie to jest nauka a dopiero potem praktyka
Wysłany: 2006-12-25, 19:18
Polecający: google
Tańczyć każdy potrafi.
No, dobra, nie każdy.
Ale zawsze spróbować można, nie?;)
Ja wywijam na parkiecie sama, bez partnera.
Jak na razie nie spotkałam jeszcze takiego, który by mi dorównał
_________________ Uwaga!!
Człowiek wolno myślący! Mogą być problemy ;]]
Jedyna godna rzecz na świecie: twórczość, a szczyt twórczości to tworzenie siebie...
Raz dostałem w ryj i mi się odechciało (przepraszam za wulgarne słownictwo)
A tak to bardzo, ale to bardzo podoba mi się taniec Afrykański!
_________________ " S : Nie wiem czemu, ale jak się wysram to mi zawsze na włoskach w dupie zostaje gówno...?
Z : A ja używam papieru toaletowego."
Nie ma to jak mieć kumpli, którzy dogłębnie dzielą się z innymi swoimi tajemnicami!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum