Wysłany: 2007-07-19, 10:45
Ja umiejetność tańca zawdzieczam mamuśce he he juz bedąc małą dziewczynką posyłano mnie w kolejności na balet, potem taniec towarzyski i na nowoczesny.
Osobiscie kocham taniec:)
_________________ gdy w sercu nosisz złość
zanim wyjdziesz stąd zraniony
zostaw wojnę bo,
bo dokończyć ją możemy kiedy wrócisz tu,
tylko wróć
rok chodzilam na break-dance <przestalam bo zlikwidowali> Oo obecnie chodze na salse a od wrzesnia zaczynam tanczyc w nowej grupie tanecznej - taniec nowoczesny Oo uwielbiam tanczyc - nic dodac nic ujac ^^
_________________ bez najmniejszych szans w pijackim szale rujnując cały świat... ^^
Ja przez rok chodziłam na zajęcia z tańca nowoczesnego, było bardzo fajnie, poznałam sporo nowych osób, ale nie miałam za bardzo czasu żeby kontynuować zajęcia w następnym roku. Ale miło je wspominam i polecam ;]
Dziękuję mu i chwalę go
każdym życia momentem.
Taniec? Tak jak niektorzy sposrod was ja takze nie chodze na dyskoteki i zabawy. Jakoś mnie to nie kręci. Ale taniec to świetna ''rzecz''. Strasznie lubię tańczyć i oglądać pokazy taneczne. Moim ulubionym tańcem jest tango, polonez.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum