Wysłany: 2008-07-02, 18:27 Teatr (nowatorskie koncepcje) TR-Chorzów-musicale i inne...
Co prawda temat dotyczący teatru już się jako tako pojawił...ale chciałabym to "ugryźć" z troszkę innego puntu widzenia. Jest zapewne wielu kochających teatr i często odwiedzających tę świątynię sztuki. Dlatego każdy kto ma sztukę wartą polecenia-niech poleca, wypowiada własne opinie na temat danej sztuki.
Ja chciałabym zacząć od słynnego TR w Chorzowie. Dopiero niedawno byłam tam po raz pierwszy, ale może są osoby, które już wiele więcej razy tam były i mogą podzielić się odczuciami. Sądzę,że to świetny teatr i będąc na musicalu "Jekyll&Mr.Hayde" mogę to stwierdzić. Świetna oprawa muzyczna,aktorzy,tancerze (przede wszystkim) i choreografia. Wybrałabym się na "Skrzypka na dachu" i innych musicali, które przyciągają i najchętniej zobaczyłoby się wszystkie,co do jednego! a więc kto jeszcze popiera tę formę Musical????? a może sztuka poważniejsza (opera,operetka) wszystko wszystko co zwiazane z TEATREM... ;-)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum