• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Czat • Katalog Firm
• Rejestracja • Zaloguj • Album

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

Patka  

Wysłany: 2006-10-02, 20:37   Teatr
   Polecający: dzieki sobie

Mojom wielką pasją jest teatr! Ale nie teatr dramatyczny ale taetr ruchu! zajmuje sie tym w każdej wolnej chwili wraz z innymi członkami teatru do któego anleże! Może ktoś z was też ma tekai zaintereowanie i chciałby podzileic sie tym co czuje na ten temat aelbo co mys.i na temat teatru! Ja uwazam ze na scenie pookazujemy prawdziwych ludzi któzy sa w nas! Czasami człowieka ukrywa to co go boli a swoją gra moze to pokażac bez obawy ze kogoś to skrzywdni albo on się zdemaskuje! Mam prożbe do was wszytskich
1 Szukam nowego pomysłu na sopekrakl poineważ kży nasz spekatkl jets roiony od poctaw mzoę ktoś z was ma coś co chiałby poruszyć albo jakiś pomysł na scena która keidys w głwoei mu sie urodziła bo każdy z nas jest po treochu artystą! Prosze was powiedzcie wystko co was boli co chcaliyćcie alby teatr poruszył z góry wsyztkim dziękuje ! :* jesli kogoś interesuje teatr do którego należe ichciałby zobaczyć sztukę króą chce stworzyć na poctawie waszych postów to bezie mi bardzo miło jak do mine napisze:)

saferłel  

Wysłany: 2006-10-03, 08:23   
   Polecający: Dzięki sobie :)

Ja chodzę do teatru, kiedy tylko mam okazje. W tatmtym roku (jak i pewnie tym) Pani od historii organizowała wyjazdy do Chorzowa, Bytomia czy nawet do Warszawy i jeździliśmy na różne przedstawienia. Najbardziej udanie pamiętam wyjazd na przedstawienie Jesus Christ Superstar gdzie występował między innymi Pan Radek :) a przedstawienie wypadło naprawdę fantastycznie, coś cudownego. To był właśnie 1 wyjazd i dzięki temu polubiłem tatry. A więc Teatr jest na +
Album: Fundamnetal
Piosenka: ----------
--------------------------------------
Are you gonna go to the Sodom and Gomorrah show?

dOOnKi  

Wysłany: 2007-01-18, 19:18   

Mam do was prosbe w prwadzie tylko po czesci zwiazana z teatrem, ale nie chcialem zakladac nowego watku. Mianowicie w niedlugim czasie mam konkurs recytatorski. Mialem wybrac sobie dwa teksty poetyckie i jedna proze. Proze i jeden wiersz mam, problem stanowi jeszcze trzeci tekst. Możecie mi polecic jakis ciekawy wiersz, ale żeby nie był zbyt znany?? Z góry dzieki :) .

jusia_like  

Wysłany: 2007-01-19, 14:49   
   Polecający: Google

A ma odnosić się do jakiegoś konkretnego tematu czy motywu???i jak długi ma być ;>

ghostfaceone  

Wysłany: 2007-01-19, 15:57   

dOOnKi napisał/a:
Mam do was prosbe w prwadzie tylko po czesci zwiazana z teatrem, ale nie chcialem zakladac nowego watku. Mianowicie w niedlugim czasie mam konkurs recytatorski. Mialem wybrac sobie dwa teksty poetyckie i jedna proze. Proze i jeden wiersz mam, problem stanowi jeszcze trzeci tekst. Możecie mi polecic jakis ciekawy wiersz, ale żeby nie był zbyt znany?? Z góry dzieki :) .

Kazimierz Przerwa Tetmajer - Lubie kiedy kobieta :D ...efekt murowany

dOOnKi  

Wysłany: 2007-01-19, 22:31   

Długość nie ma znaczenia. A co do tematu to wolalbym cos weselszego bo mam juz dawa smutniejsze utwory przygotowanego (byleby tylko nie dotyczyl milosci :P ). A co do "Lubie kiedy kobieta" to utworek calkiem fajny, ale chyba jestem troche za mlody by powiedziec cos takiego na konkursie recytatorskim :D xP.

kenusarf  

Zaproszone osoby: 1

Wysłany: 2007-01-20, 10:05   

Tuwim "Do prostego człowieka" co prawda jest dość znany, ale przynajmniej nie jest smętny i o miłości ;)

Wengosh  

Wysłany: 2007-01-20, 11:39   
   Polecający: google

Ja ostatnio byłem na "Wariat i zakonnica" (czy tam na odwrót) wg. Książki Witkacego. Świetnie wyszło.

hefalump  

Wysłany: 2007-01-27, 22:44   

Ja również byłam na wyżej wymienionej sztuce i było to wspaniałe i ekscytujące wydarzenie :)

Orange  

Zaproszone osoby: 1

Wysłany: 2007-01-28, 18:19   
   Polecający: Epuls

saferłel napisał/a:
Najbardziej udanie pamiętam wyjazd na przedstawienie Jesus Christ Superstar gdzie występował między innymi Pan Radek

Oj, zdecydowanie udane. Ja się wybieram 7 marca kolejny raz. ;)
a droga jest prosta, czy jest kręta droga

http://www.orangeblood.digart.pl

gessa  

Wysłany: 2007-01-28, 18:36   
   Polecający: link na gronie

Ja się wybieram na Akademię Pana Kleksa, najnowsze przedstawienie z Rozmusem i pewnie po feriach na Jeźdźca Burzy.

EwelQa  

Wysłany: 2007-02-22, 20:59   

a ja mam za niedługo premiere "Pigmaliona" gdzie gram ms. Higgins w dredach :cwaniak: Ktos tutaj sie jeszcze udziela na scenie ?? :niepewny:

Olanka02  

Wysłany: 2008-03-30, 00:15   

Dziś byłam w Krakowie w Bagateli na "Szalonych nożyczkach" sztuka współczesna, kryminał, którego akcja toczy się w salonie fryzjerskim...najlepsze jest to,że widownia pomaga w śledztwie i moż erozmawiac z aktorami, później publicznośc głosuje i wybiera po całej obserwacji zabójce,każdy może miec własne zdanie i interpretacja...okropna kupa śmiechu i zabawy..nie mogę powstrzymac się od polecenia tej sztuki innym. Muszę wybrac sie jeszce raz zobaczyc reakcję widowni,czy wybiorą kogo innego, naprawdę warto! najlepsza sztuka na jakiej byłam :D jeszcze teraz się w duchu śmieję jak mi się przypomną niektóre teksty. Nie wspomnę o aktorach-rewelacyjna obsada,szczególnie fryzjer-gej :rotfl:

...a ja jestem Twoją marionetką...

misiek83  

Wysłany: 2008-04-04, 08:12   

ja uwielbiam teatr muzyczny Roma. Po prostu rewelacja. byłam tam na dwóch spektaklach i wrażenia moje były ogromne:)

wolf6ram  

Wysłany: 2008-04-05, 20:36   

bardzo lubię klasykę tz ekranizacje , teraz w dobie dvd internetu nie problem zdobyc np ,,poskromienie złosnicy' z richardem burtonem i elizabeth tailor'i zestawic z pol wersją tadeusz łomnicki magda zawadzka- polska wer. trzyma się :cool: :cool:

Odpowiedz do tematu