Wysłany: 2006-10-02, 20:37 Teatr Polecający: dzieki sobie
Mojom wielką pasją jest teatr! Ale nie teatr dramatyczny ale taetr ruchu! zajmuje sie tym w każdej wolnej chwili wraz z innymi członkami teatru do któego anleże! Może ktoś z was też ma tekai zaintereowanie i chciałby podzileic sie tym co czuje na ten temat aelbo co mys.i na temat teatru! Ja uwazam ze na scenie pookazujemy prawdziwych ludzi któzy sa w nas! Czasami człowieka ukrywa to co go boli a swoją gra moze to pokażac bez obawy ze kogoś to skrzywdni albo on się zdemaskuje! Mam prożbe do was wszytskich
1 Szukam nowego pomysłu na sopekrakl poineważ kży nasz spekatkl jets roiony od poctaw mzoę ktoś z was ma coś co chiałby poruszyć albo jakiś pomysł na scena która keidys w głwoei mu sie urodziła bo każdy z nas jest po treochu artystą! Prosze was powiedzcie wystko co was boli co chcaliyćcie alby teatr poruszył z góry wsyztkim dziękuje ! :* jesli kogoś interesuje teatr do którego należe ichciałby zobaczyć sztukę króą chce stworzyć na poctawie waszych postów to bezie mi bardzo miło jak do mine napisze:)
_________________ "(...) i podarowac mi skrzydał..."
Wysłany: 2006-10-03, 08:23
Polecający: Dzięki sobie :)
Ja chodzę do teatru, kiedy tylko mam okazje. W tatmtym roku (jak i pewnie tym) Pani od historii organizowała wyjazdy do Chorzowa, Bytomia czy nawet do Warszawy i jeździliśmy na różne przedstawienia. Najbardziej udanie pamiętam wyjazd na przedstawienie Jesus Christ Superstar gdzie występował między innymi Pan Radek a przedstawienie wypadło naprawdę fantastycznie, coś cudownego. To był właśnie 1 wyjazd i dzięki temu polubiłem tatry. A więc Teatr jest na +
_________________ GG - 9095191
Tlen - drunk7_13@tlen.pl
E-mail - psb-drunk@tlen.pl
Album: Fundamnetal
Piosenka: ----------
--------------------------------------
Are you gonna go to the Sodom and Gomorrah show?
Mam do was prosbe w prwadzie tylko po czesci zwiazana z teatrem, ale nie chcialem zakladac nowego watku. Mianowicie w niedlugim czasie mam konkurs recytatorski. Mialem wybrac sobie dwa teksty poetyckie i jedna proze. Proze i jeden wiersz mam, problem stanowi jeszcze trzeci tekst. Możecie mi polecic jakis ciekawy wiersz, ale żeby nie był zbyt znany?? Z góry dzieki .
Mam do was prosbe w prwadzie tylko po czesci zwiazana z teatrem, ale nie chcialem zakladac nowego watku. Mianowicie w niedlugim czasie mam konkurs recytatorski. Mialem wybrac sobie dwa teksty poetyckie i jedna proze. Proze i jeden wiersz mam, problem stanowi jeszcze trzeci tekst. Możecie mi polecic jakis ciekawy wiersz, ale żeby nie był zbyt znany?? Z góry dzieki .
Kazimierz Przerwa Tetmajer - Lubie kiedy kobieta ...efekt murowany
_________________ I am not the best ...but I'm the best that I can be !!
Długość nie ma znaczenia. A co do tematu to wolalbym cos weselszego bo mam juz dawa smutniejsze utwory przygotowanego (byleby tylko nie dotyczyl milosci ). A co do "Lubie kiedy kobieta" to utworek calkiem fajny, ale chyba jestem troche za mlody by powiedziec cos takiego na konkursie recytatorskim xP.
Ja ostatnio byłem na "Wariat i zakonnica" (czy tam na odwrót) wg. Książki Witkacego. Świetnie wyszło.
_________________ " S : Nie wiem czemu, ale jak się wysram to mi zawsze na włoskach w dupie zostaje gówno...?
Z : A ja używam papieru toaletowego."
Nie ma to jak mieć kumpli, którzy dogłębnie dzielą się z innymi swoimi tajemnicami!
Najbardziej udanie pamiętam wyjazd na przedstawienie Jesus Christ Superstar gdzie występował między innymi Pan Radek
Oj, zdecydowanie udane. Ja się wybieram 7 marca kolejny raz.
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
Wysłany: 2008-03-30, 00:15
Dziś byłam w Krakowie w Bagateli na "Szalonych nożyczkach" sztuka współczesna, kryminał, którego akcja toczy się w salonie fryzjerskim...najlepsze jest to,że widownia pomaga w śledztwie i moż erozmawiac z aktorami, później publicznośc głosuje i wybiera po całej obserwacji zabójce,każdy może miec własne zdanie i interpretacja...okropna kupa śmiechu i zabawy..nie mogę powstrzymac się od polecenia tej sztuki innym. Muszę wybrac sie jeszce raz zobaczyc reakcję widowni,czy wybiorą kogo innego, naprawdę warto! najlepsza sztuka na jakiej byłam jeszcze teraz się w duchu śmieję jak mi się przypomną niektóre teksty. Nie wspomnę o aktorach-rewelacyjna obsada,szczególnie fryzjer-gej
bardzo lubię klasykę tz ekranizacje , teraz w dobie dvd internetu nie problem zdobyc np ,,poskromienie złosnicy' z richardem burtonem i elizabeth tailor'i zestawic z pol wersją tadeusz łomnicki magda zawadzka- polska wer. trzyma się
_________________ sorry-czy ja tu byłem z pieskiem czy bez?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum