załozyłem ten temat poniewaz chcę sie dowiedziec co myslicie o tuningu wizualnym i mechanicznym samochodów.
prosiłbym o dodawanie jakis zdjęc i filmików o tej tematyce.
_________________ "Seks bez miłości to puste doświadczenie. Ale wśród pustych doświadczeń to jedno z najlepszych."
"Podawanie wysokości pensji w wartości brutto, jest jak podawanie długości członka razem z kręgosłupem."
Niemieckie Jest duży wybór części do tuningu, w korzystnych cenach, efekty są jak dla mnie świetne (chodzi mi konkretnie o BMW), japońskie czy amerykańskie wcale nie są takie złe pod względem wyglądu, ale niestety pod względem finansowym nie ciekawie to wygląda, a po wakacjach mam zamiar kupić BMW e36 i ją właśnie odpicować Coś na wzór tego poniżej
Ja słyszałem, że BMW E36, mają przy drzwiach taki czujnik, który sprawdza ilość pasków na nogawce od dresów... Jak nie masz co najmniej pięciu to nie wsiądziesz... Fotki, które zaprezentowaliście z tuningiem maja wspólnego tyle co piernik z wiatrakiem... Trójka jest po prostu stylizowana na emkę... A Z8 to samochód porażka...
_________________ Ludzi należy albo zjednywać sobie pieszczotą, albo niszczyć, bo za drobne krzywdy będą się mścili, a doznawszy wielkich nie będą już w stanie.
Ja słyszałem, że BMW E36, mają przy drzwiach taki czujnik, który sprawdza ilość pasków na nogawce od dresów... Jak nie masz co najmniej pięciu to nie wsiądziesz... Fotki, które zaprezentowaliście z tuningiem maja wspólnego tyle co piernik z wiatrakiem... Trójka jest po prostu stylizowana na emkę... A Z8 to samochód porażka...
heh, dokładnie, ale nie wszyscy posiadacze BMW są dresami ;]
i nie wiem co z8 ma wspólnego z tunigiem.
_________________ "Seks bez miłości to puste doświadczenie. Ale wśród pustych doświadczeń to jedno z najlepszych."
"Podawanie wysokości pensji w wartości brutto, jest jak podawanie długości członka razem z kręgosłupem."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum