po obejrzeniu na żywo musicalu "skrzypek na dachu" jest on moim ulubionym, gdyż innego na żywo nie widziałam a uważam, że musical obejrzany w tv to już nie jest to samo.
_________________ "Szukam abstrakcyjnych sposobów na wyrażenie rzeczywistości, abstrakcyjnych form, które oświecą moją własną tajemnicę" Eric Cantona
Ehhh temat zamarł a więc ja postanowiłam go odgrzebać:)
więc jeżeli chodzi o musicale to ja jestem fanatyczką:) przyznaję się - jestem uzależniona od Teatru Rozrywki. To ciężki przypadek. Szczególnie dla moich rodziców, którzy muszą mnie potem po nocach przywozić do domu bo tak blisko Chorzowa to ja znowu nie mieszkam a w Rozrywce jestem chociaż raz w tygodniu:) No czasami nie:) ale czasem się też zdarza że i częściej:)
Co do konkretnych musicali to kocham nad życie wspomniany już wyżej "Jesus Christ Superstar":D:D zresztą, jak można tego nie kochać:) Janusz Radek:) Maciek Balcar:) czy też pan Jacenty Jędrusik:) i nasza cudowna Maria Magdalena:) ojjj aż się rozmarzyłam:)
Poza tym moją ostatnią miłością jest "Jekyll and Hyde" byłam już 6 razy:) co prawda nie jest to jakiś wielki wynik żeby się nim chwalić, ale to właśnie na Jekyllu byłam najwięcej razy:) Po prostu cudo:) i pan Janusz Kruciński w głównej roli:)
No i ten balet Rozrywki:)
Poza tym wielką miłością darzę też "West Side Story" czy też "RENT"
Widziałam jeszcze "Spin Musical" i "Skrzypka na dachu" fajne ale już nie tak rewelacyjne:) chociaż na obu w pewnych momentach płakałam ze śmiechu, a w niektórych ze wzruszenia, a mnie mało co do płaczu doprowadza:)
Pewnie jeszcze jakiś "Rozrywkowy" spektakl pominęłam, jak sobie przypomnę to dopiszę:)
Poza tym planuję ba, to już postanowione bo i wszystko zarezerwowane i zaplanowane:) Dzień 17 maja:) rząd piąty, miejsce: Teatr Roma:) "Upiór w Operze" Już się nie mogę doczekać:)
A chciałam jeszcze zapytać, czy jest tu ktoś ze śląska, kto także odwiedza Teatr Rozrywki?:)
Nie przepadam za musicalami, ale "Sweeney Todd" był niezły, choć tu bardzie Johny Depp mnie przyciągnął do oglądania, zaś naprawdę fajne było "Chicago". Dobra muzyka, aktorzy, naprawawdę mi sie podobało.
_________________ Summoning his cosmic powers
And glowing slightly from his toes
His psychic emanations flowed...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum