jeśli chodzi o mnie to uwielbiam góry ^^ i ja bym mogła jeździć ciągle w góry - ten klimat, atmosfera, krajobrazy, trasy i ludzie, z którymi razem można uciekać przed niedźwiedziem, który chce nas drapnąć ;p a wieczorem - żubróweczka, gitara, śpiewy <ach, się rozmarzyłam> góry to aktywny wypoczynek, który wręcz ubóstwiam ;]
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'A w kominie szurum burum, a na polu wiatr do wtóru, a na chmurze bal do rana, a pogoda rozśpiewana.Zielono mi i spokojnie, zielono mi' wszystko gra
Zgadzam się, góry to jest to, co tygryski lubią najbardziej, zwłaszcza w dobranym towarzystwie ^^ uwielbiam to uczucie zmęczenia po całodziennym łazikowaniu, wieczorne ognicho po którym się zasypia jak małe dziecko tylko po to, żeby rano ruszyć dalej. Coś wspaniałego - a Bieszczady ubóstwiam szczególnie:)
Ewentualnie jakieś ciepłe morza - Grecja, Hiszpania - daje mi to prawie tyle samo przyjemności co górskie włóczęgi:)
Ewentualnie jakieś ciepłe morza - Grecja, Hiszpania - daje mi to prawie tyle samo przyjemności co górskie włóczęgi:)
porównać ciepłe morze do górskich włóczęg, a ić! ;p Wszak morze to zupełnie inna bajka, jedyne, co Cię ratuje to to słowo "prawie" ;p poza tym jak chcę morzę i plażę to mam przed blokiem piaskownicę, mogę sobie zamki budować xD
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'A w kominie szurum burum, a na polu wiatr do wtóru, a na chmurze bal do rana, a pogoda rozśpiewana.Zielono mi i spokojnie, zielono mi' wszystko gra
Wiadomo, że inna, ale jaka przyjeeeemnaaaa... ^^ piaskownicę to Ty sobie możesz - gdzie jej do plaży nad czyściutkim morzem, gdzie mozna się wykąpać, wyszaleć w wodzie i przy okazji opalić ;P nie bluźnij ;P
niedługo jade nad morze(cały tydzien bedziecie mieli ze mną spokój) fajna sprawa, ale wydaje mi sie, ze góry mają swój osobliwy klimat. Lubie równiez jezdzic nad jakies fajne jeziorko, gdzie mozna spokojnie popływac, wypic piwko itp. Zagranica to tylko USA.
_________________ "Seks bez miłości to puste doświadczenie. Ale wśród pustych doświadczeń to jedno z najlepszych."
"Podawanie wysokości pensji w wartości brutto, jest jak podawanie długości członka razem z kręgosłupem."
Zazwyczaj podróżuję po Polsce, najczęściej są to góry..
Wiekszośc Polaków jeździ na zachód, a ja bym pojechała na północ - Skandynawia xD a najlepiej Finlandia.
Zazwyczaj podróżuję po Polsce, najczęściej są to góry..
Wiekszośc Polaków jeździ na zachód, a ja bym pojechała na północ - Skandynawia xD a najlepiej Finlandia.
Ja tam wole wschód (zauroczony Ukrainą). Ale ostatnio przeglądałem też strony z promami do Szwecji. Napewno kiedyś tam dotre.. Nie wiesz moze czy to prawda że w Skandynawii można rozbic namiot gdziekolwiek (np w parku) i nocować bez żadnych konsekwencji przez 1 noc? Gdzieś wyczytałem taką informacje... Szwecja to raczej drogie państwo dla biednego studenta z Polski więc by można zaoszczędzić w taki sposób na noclegu
Co do ostatnich wycieczek, to byłem 3 tygdnie temu w Czechach, na 3 dni. W sumie nic wielkiego, ale jeszcze tam nie byłem, więc trzeba było nadrobić. Ołomuniec, Brno i kilka malowniczych zameczków na morawach. Taka czeska jesień
_________________ "w naszych źrenicach jest za mało Boga, a droga jest prosta, czy jest kręta droga?"
Nie wiesz moze czy to prawda że w Skandynawii można rozbic namiot gdziekolwiek (np w parku) i nocować bez żadnych konsekwencji przez 1 noc? Gdzieś wyczytałem taką informacje... Szwecja to raczej drogie państwo dla biednego studenta z Polski
Niestety nie słyszałam o tym. ale podobno w Finladii w normalnym radiu leci metal, więc tak czy siak to duży plus i można by jechać
A dla was studentów to wszystko drogie, a i tak wszędzie duże zniżki macie
może na ten prom też by była xD
Ja na wyjeżdżam w czasie wakacji albo do UK albo do Norwegii. Zawsze z kumpelami tak robiłyśmy. Chociaż w te wakacje trafiłyśmy do Amsterdamu. Za rok staram się upatrzyć coś w Finlandii, sporo znajomych mówi, że można sobie fajnie dorobić i zwiedzić owy kraik.
Ja preferuje wypoczynek w kraju i najlepsze sa takie miejsca do których mogę rowerem dojechać W ostatnie wakacje byłem rowerem w Bieszczadach... było ekstra
gdziekolwiek byleby za granice zwiedzilam juz pare krajow ale najbardziej kocham kraje Alpejskie i zarowno niemieckojęzyczne... szczegolnie Niemcy i Szwajcarie. To ostatnie to przeurokliwe panstewko Polecam każdemu, co wiecej, oprocz tych szczegolna sympatia daze takze Hiszpanie... z innych mam po prostu tylko miłe wspomnienia
a ja jestem fascynatką morza do tej pory naszego ale zamierzam to wkrótce zmienić, bo szczerze marzy mi się jakaś dalsza podróż, mam nadzieje że się uda...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum