Chciałbym mieć komputer w umyśle taki, że równocześnie mógłbym patrzeć oczami na świat i w "ekran" komutera który byłby w moim umyśle, podobnie jak wystawiamy sobie jakieś obrazy w pamięci widząc świat szczególni czytając książki synestezyjne. Komputer z podłączeniem JAKIMŚ do internetu. Jak łatwo by było pisać jakiekolwiek sprawdziany i inne.
Chciałbym móc widzieć normalnie i jednocześnie na promieniowanie podczerwone, a nawet na wszystkie długości fali.
Dobrze też by było odbierać fale telewizyjne i radiowe samym sobą i odtwarzać je w pamięci. Fajnie by było za jednorazowym zetknięciem się z czymś zapamiętywać to dokładnie i do końca życia.
Świetną rzeczą by było programowanie kodu DNA istot jakie zaplanujemy sobie, i stwarzanie ich.
_________________ Tak... Szczęście przyjść chciało, lecz mroków się zlękło.
Ktoś chciał mnie ukochać, lecz serce mu pękło,
Gdy poznał, że we mnie skrę roztlić chce próżno...
Zmarł nędzarz, nim ludzie go wsparli jałmużną...
Chcialabym miec tabletke " poprawiajaca osobowość i charakter" od zaraz. Taka ktora zmienia i tranfromuje czlowieka przystosowywując go do zycia w danym otoczeniu.
Wysłany: 2006-10-25, 10:35
Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne
Cytat:
Chcialabym miec tabletke " poprawiajaca osobowość i charakter" od zaraz. Taka ktora zmienia i tranfromuje czlowieka przystosowywując go do zycia w danym otoczeniu.
tez chcialbym miec takie cacko
Chcialbym, zeby Rammstein nagral jeszcze tak z 5 albumow studyjnych
phi w koncu niemozliwe do spełnienia
chce miec torebke bez dna w ktorej zmieszcza sie ksiazki foramtu a3 kupa zeszytow i cala reszta wszystkiego a wazyc bedzie jak piorko i automatycznie bedzie sie przystosowywala do tego co w danym dniu mam na sobie
nom dziewczyny ktora takiej nie chce
Wysłany: 2006-10-26, 09:31
Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne
jusia_like napisał/a:
chce miec torebke bez dna w ktorej zmieszcza sie ksiazki foramtu a3 kupa zeszytow i cala reszta wszystkiego a wazyc bedzie jak piorko i automatycznie bedzie sie przystosowywala do tego co w danym dniu mam na sobie
nom dziewczyny ktora takiej nie chce
uu, macie takie ksiazki?
I zeby jeszcze co nudniejsze zadania same sie odrabialy
jeszcze nie lae kto wie co Romek wymysli zanim nie opuszcze murow szkoły
a ja bym powiedziała ze nie koniecznie co nudniejsze ale te ktore sa za proste zeby je robic i tracic czas kosztem tych trudniejszych
chce miec robota takiego jak Niania w bajce "rodzina jetsonów"
Spędzić sylwestra nad morzem. Tak od 23:30-00:30 być na plaży z ukochanym, leżąc na śniegu (oczywiście ciepło ubrani itd. ). I tu już nierealnie: o godzienie 00:00 zobaczyć fajerwerki strzelające nad taflą wody, jakby wylatywały z wody i się pięknie w jej odbijały. A szkoda. Ten widok musiałby być taki wyjątkowy.
_________________ 'To, co mam, to radość najpiękniejszych lat. To, co mam, to serce, które jeszcze na wszystko stać. To, co mam, to młodość, której nie potrafię kryć. To wiara, że naprawdę umiem żyć.'
Tak wlasciwie to gadamy tu o marzeniach czy wynalazkach? Bo jesli o tym drugim to troche odbieglismy z tematu
jusia_like napisał/a:
Hym chcialabym mić taki dom co sie składa i mieści w torebce
robisz PYK i masz gdzie sapć i nie musisz daleko jechać
Podobne do Dragon Ball ;P
Cytat:
Ja dodam do zyczen, ze chcialbym zyc w grze Hereos of Might and Magic
na upartego w Quake 3 ;D
A ja kiedys chcialem zyc w swiecie Dragon Ball'a
Cytat:
Jak by można było zrealizować wyobrażnie. Mam na myśli wyobrarzam sobie Johnego Deepa otwieram oczy boski przedemną stoi. Było by kosmicznie. Wrzystkie marzenia do spełnienia.
Marzenia sa marzeniami dopoki sie nie spelnia - dlatego sa piekne.
Moj wynalazek? Hmmm...
Czasowstrzymywacz i Zdolnosc czytania w myslach byla juz wspomniana...
Cos co pozwoliloby mi latac, lub bardzo szybko biegac, lub bardzo wysoko i bardzo daleko skakac )))) ahhh marzenia
_________________ PRAWIE zawsze są wyjątki - pamiętajcie ; )
chcialabym zeby istnial teleport ^^ otwierasz szafe,wchodzisz do niej,mowisz gdzie chcesz wysiasc-myk!i w ciagu zaledwie sekundy jestes w miejscu ktorym chcialbys sie znalesc
_________________ bez najmniejszych szans w pijackim szale rujnując cały świat... ^^
Wysłany: 2007-09-07, 20:24
hmm a ja bym chciała coś takiego w stylu czasowstrzymywacza, tyle, że miałoby to inną funkcję- tzn. pod spieszyłoby to czas, kiedy bym tego potrzebowała
_________________ "Nie ma gorszego zła od pięknych słów, które kłamią."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum