móc przypiąć gdzieś maleńki chip, dzięki któremu można czytać w myślach osoby która np. znajduje się w promieniu 1-2 m. w każdej chwili można 'odpiąć' chip i po sprawie.
mieć podłączone urządzenie do kompa, a po zakupie czegoś w necie i przelaniu kasy na konto dany produkt niech wyskakuje przez to urządzenie, a nie jakieś czekanie na kuriera czy listonosza ;P
świetny pomysł z tymi czekoladowymi ubraniami! a ja chciałabym mieć coś w stylu czapki niewidki czy wstrzymywacza czasu tylko innym ludziom - mogłabym wtedy na przykład wejść do kościoła, sprawić żeby wszyscy zastygli i oślepli na chwilęi mogłabym się kochać z moim facetem na ołtarzu - to taka moja fantazja. mam nadzieję, że nikogo nie obrażę. ja po prostu wiem ze to byłoby super,ale nigdy się nie uda....
[ Dodano: 2007-09-11, 18:53 ]
a wygrać w totka to chyba każdy by chciał: kupiłabym sobie domek,moim rodzicom domek, mojej siostrze domek, objechałabym cały świat i wybudowała własny kościół, gdziemogłabym się kochaćna ołtarzu,kiedy tylko bym chciała
- wymyślic takie urzadznie, dzieki ktoremu mozna by sluchac wszystkiej fajnej muzyki na raz (w tym samym czasie), ale tak zeby sie nie zaklocaly poszczegolne kawalki.
- wymyslic takie jedzenie, zeby smakowalo kazdemu
- wymyslic urzadznie, za posrednictwem ktorego mozna by wchodzic do swiata snow
- srodek (np krem) po ktorego uzyciu na skorze nie wyrastalyby wlosy
- kremik, po ktorym zmniejszylbym sie do rozmiaru robaczka, tak zeby mogl wejsc wszedzie ... (oczywiscie odwracalne to powinno byc)
- rakiete o predkosci powyzej predkosci swiatla, zebym mogl przemiezac bezkresny wszechswiat
Chcialabym miec tabletke " poprawiajaca osobowość i charakter" od zaraz. Taka ktora zmienia i tranfromuje czlowieka przystosowywując go do zycia w danym otoczeniu.
a ja nie chciałabym żeby ktokolwiek wymyślił taką tabletkę
choc sama mam taki problem jak Twoj
Ludzie są piękni dlatego że są różni i mają mnóstwo wad...
osobiście wole jakiś chip który podłącza sie do mózgu i który włącza mi na winampie piosenkę jaka chce- bo przeszukiwanie folderów z muzyką mnie denerwuje:P
i magiczną szafę, która podaje mi ciuch na który mam w danej chwili ochotę:)
moge dwa???
1.ja ciałbym umieć zatrzymywać czas np na jakims sprawdzianie zatrzymuje czas i pacze se do książki
2.chciałbym mięc taki panel w głowie że jak stoje sobie gdzieś w jamkiejś długiej kolejce to żebym np pomyslał o jakiejś piosence i mi gra w głowie albo o jakims filmie godzine bytam było widać słowmnik angielskiego i innych językuw
Ja chciałbym umieć latać, lewitować, teleportować się, ziać ogniem, oddychać pod wodą, przenikać przez ściany, chodzić po suficie, stawać się niewidzialnym, czytać w myślach i jeszcze mieć koci refleks, wzrok i słuch.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum