Nie rozumiem Cię znasz sposób na mnożenie pieniędzy, a chcesz mnożyć tylko kilkaset zł z wypłaty... Czyżby "kupuj kiedy na parkiecie leje się krew" niczego nie gwarantowało?
_________________ -40 lat ?!
-Mojżesz nie był nawet w połowie takim kojotem jak ja.
Jakby ci to wytłumaczyć... to nie takie proste Ten cytat oczywiście nie gwarantuje niczego, ale wskazuje jedynie kiedy warto się zainteresować kupowaniem.
Można też powiedzieć, że czasem efekt owczego pędu jest złym kierunkwskazem Gdy jedni sprzedają chcą uniknąć większych strat. Ten kto nie ma nic, kupuje z nadzieją że kupi po najniższych cenach dobry towar. Trzeba sobie wybrać odpwiednie spółki, które teraz tracą, a w przyszłości nie upadną, bedą sie rozwijać itd
_________________ "w naszych źrenicach jest za mało Boga, a droga jest prosta, czy jest kręta droga?"
a zauważyliście, że jak giełda zaczeła lecieć łeb na szyje to wszystkie media aż trąbiły o tym że wszyscy wyprzedają akcje, no ale skoro ktoś sprzedaje to musi być ktoś kto kupuje, a o tym już ani słowa
_________________ zrób komuś niezły żart! umrze z przerażenia
www.prorocznia.pl
Zauważyłem pewnie też zauważyłeś że od około półtora tygodnia media się troszke uspokoiły. Teraz główny temat to wybory w USA. A co do finansów, to myśle że temat został odłożony na kilka dni. Co do sytuacji na gpw, to coraz częściej widać zielony kolor Chociaż mnie to nie powinno obchodzić..
_________________ "w naszych źrenicach jest za mało Boga, a droga jest prosta, czy jest kręta droga?"
to może taka zależność: media dały spokój, nie gadają głupot i giełda ruszyła do góry, może nie jest to jeszcze bessa ale odbicie, znaczące odbicie, aby tak dalej:)
_________________ zrób komuś niezły żart! umrze z przerażenia
www.prorocznia.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum