A nie bo moja racja jest mojsza niż twoja twojsza.
Cytat:
Jeżeli uczą wykorzystania konkretnych programów to również są to kiepskie studia, bo jest to wiedza, która jest zawarta w instrukcji do konkretnego programu.
Zadanie studiów - pomóc w nauce i nakierunkować na samodoskonalenie się w jakiejś branży. No weź, nie wszystko z instrukcji da się. Kursy - prawda, ale kursy są drogie i bardzo często nie kompleksowe. Przykład AutoCada. Każdy z 4 etapów kursu to spory wydatek. No niby jak się zaprzeć to można samemu się podszkolić ale tylko podstawy. Wykorzystanie wiedzy w praktyce - to jest to. Zresztą nie chce mi się już o tym gadać, więc jak Hermes zripostujesz to będzie koniec. W ogóle nudny temat. Każdy robi co chce, każdy sam wybiera swoją ścieżkę i nie ma co innym mówić że to jest złe a tamto lepsze. A i tak się z tobą nie zgadzam
_________________ Pędzący tłum mija Cię, powietrzem jakbyś był.
Na ulicy setki aut i krzyk.
Siedzisz sam na ławce tej, poezji czytasz tom,
Nie spiesz się w ten słoneczny dzień, Ty wiesz
Albo być, albo mieć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum