• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Czat • Katalog Firm
• Rejestracja • Zaloguj • Album

Poprzedni temat :: Następny temat

Co daje seks?
- samo złoooo...
1%
 1%  [ 4 ]
- przyjemność/euforię/rozkosz
17%
 17%  [ 45 ]
- poczucie bliskości z partnerką/partnerem
18%
 18%  [ 46 ]
- rozładowanie napięcia/stresu
11%
 11%  [ 30 ]
- rozwój emocjonalny/duchowy
6%
 6%  [ 16 ]
- możliwość "głębszego(?)" poznania partnerki/partnera
11%
 11%  [ 28 ]
- poczucie bezpieczeństwa w obięciach partnerki/partnera
11%
 11%  [ 29 ]
- dzieci
11%
 11%  [ 29 ]
- inne pozytywne
10%
 10%  [ 26 ]
- inne negatywne
0%
 0%  [ 1 ]
Głosowań: 61
Wszystkich Głosów: 254

Autor Wiadomość

farbenheit  

Wysłany: 2007-06-23, 00:34   
   Polecający: Przeznaczenie

Śmiać mi się chce. Poco ta cała dyskusja? Bądźmy tolerancyjni. DLa jednych sex to samo zło. Inni akceptują tylko seks w celu prokreacji. Jeszcze inni bzykają bo lubią. To że jakaś stara dewota uważa sex za zły. Ma do tego prawo. Tak samo jak każdy inny do wygłaszania własnych poglądów. Bądźmy szczerzy. Pani Sobecka nie zmieni naszej sytuacji łóżkowej.
Może cośwesołego. Jaka ulubiona pozycja? :rotfl:

Colorblind  

Wysłany: 2007-06-23, 15:38   

farbenheit napisał/a:
Poco ta cała dyskusja?
czytając to pytanie nasunęło mi się kolejne: po co w ogóle jest forum? Właśnie jednym z głównych celów forum jest wymiana zdań, prowadzenie dyskusji, chyba, że się mylę.

farbenheit napisał/a:
Bądźmy tolerancyjni

a czy ktoś nie jest? To, że ktoś z kimś się nie zgadza, to znaczy, że jest nietolerancyjny?

farbenheit napisał/a:
Ma do tego prawo. Tak samo jak każdy inny do wygłaszania własnych poglądów.

i właśnie o to chodzi :)

'A w kominie szurum burum, a na polu wiatr do wtóru, a na chmurze bal do rana, a pogoda rozśpiewana. Zielono mi i spokojnie, zielono mi'
wszystko gra

olek 

Wysłany: 2007-06-23, 18:32   

Wszyscy szukamy głębszego podtekstu, a tu prawdopodobnie chodzi o to, że posłanka miała zły dzień, sprawy łóżkowe się jej skomplikowały i postanowiła załatwić sprawę definitywnie: Jak ona nie może to inni też. ;)

.

Czarodziejka 

Wysłany: 2007-06-29, 23:51   

No i ja sie zgadzam. Z tym,ze mnie jej sprawy nie interesuja i ona tez niech mi do lozka nie zaglada

woda1  

Wysłany: 2007-06-30, 22:52   

Zombwbij napisał/a:
Seks sam w sobie jest zły? - dopytuje dziennik. - Tak. Jest zły, bo nie rozwija człowieka, nie przynosi dobra, nie daje bliskości z drugą osobą.
jeżeli to jest sex z przypadkową osoba na jeden raz to tak ale większość ludzi w tym ja tak się nie zachowuje bo ma stałą partnerkę/a i lubi sex bo jest przyjemny i daje poczucie bliskości i jedności i cementuje związek ( a przynajmniej powinien) a Sobecka niech idzie na szczaw :zly:

mictatencuhtli  

Wysłany: 2007-07-13, 21:51   

dla jednego seks to po prostu przyjemnosc.. inni koniecznie musza do tego dokladac jakas ideologie i rozne inne bzdury...

DREDY - WARKOCZYKI - CORNROWS - OZDOBY - WŁOSY SYNTETYCZNE

MissIndependent  

Wysłany: 2007-08-11, 20:08   

kenusarf napisał/a:
Fakt, jestem kiepski w interpretacji rzeczy, które nie zostały napisane, ale sądzę iż moja interpretacja Waszych wpisów jest słuszna, brzmi ona: "Większość przeczytała tylko to co zostało pogrubione i nie ma pojęcia o czym pisze".

a ja prczeczytała całość i nawet nie jest zdziwiona, że ktoś jest zdania, że seks dotyczy małżeństw, kwestia podejścia. jak ktoś jest praktykującym katolikiem to chyba takie zdanie mieć powinien. natomiast przeraża mnie fakt, że ktoś powie, że:
Cytat:
Są powołani do życia rodzinnego, do bycia ojcem czy matką.

p. Sobecka powinna wiedzieć, że nie wszyscy są do tego powołani
Zombwbij napisał/a:
Seks powinien dotyczyć małżeństw. Łączyć się z miłością

aha... a jeśli para nie jest małżeństwem to zakłada się, że się nie kochają?
Zombwbij napisał/a:
Seks powinien dotyczyć małżeństw.

tylko tych katolickich, kościelnych, czy ślub cywilny już wystarczy?? Tak wogóle mam nadzieję, że p. Sobecka wie, że to już nie są czasy gdzie małżeństwo jest wieczne i nierozerwalne...
Cytat:
Tak. Jest zły, bo nie rozwija człowieka, nie przynosi dobra, nie daje bliskości z drugą osobą.

może niektórym nie daje bliskości, niektórzy robią to w krzakach z przypadkową osobą... ale to co powiedziała p. Sobecka to już szczyt. a szczególnie to, że wydaje się, iż sprowadziła seks do aktu kopulacji, jakby tylko to, że z odbycia stosunku może powstać nowe życie, winno być jedynym i najważniejszym celem... :dobani:

lunasz 

Wysłany: 2007-08-15, 13:59   sex

no cóz słuszna dyskusja,mam tylko nadzieję że po wybrach w nowej szacie ludzików nas reprezentujących nie będzie potrzeby takiej dyskusji,ktora bedzie odnosić się do wypowiedzi skrzywinych ludzi. :hyhy:

apawel  

Wysłany: 2007-08-15, 17:24   Re: Seks jest zły(?!)
   Polecający: google it!

Zombwbij napisał/a:
Nie uważam, żeby czy kobieta, czy mężczyzna byli powołani do seksu. Są powołani do życia rodzinnego, do bycia ojcem czy matką. Ale nie do seksu samego w sobie

taaaa....tatus i mamusia pani Sobeckiej napewno by sie zgodzili z teoria ukochanej coreczki

SamarRKS 

Wysłany: 2007-12-16, 18:01   

:rotfl: sex jest dobry o ile nie wpadniesz z niewlasciwa osoba haha xD

farbenheit  

Wysłany: 2007-12-18, 20:19   
   Polecający: Przeznaczenie

:rotfl: sex jest dobry o ile nie wpadniesz z niewlasciwa osoba haha xD

Jak patrze na małżeństwo mojego woja z alkoholiczką, strasze zresztą brzydką, które zostało zawarte ze względu na wpadkę... Jednak dochowam do ślubu:PColorblind, to mnię dodsumowała :znudzony:

End3r  

Wysłany: 2007-12-18, 20:57   

ja znowu nie rozumiem jednego. co obchodzi pierd*****ta pania sobecka co ludzie robia w domowych zaciszach a tym bardziej w sypialniach. jesli dla niej sex to najgorsze zlo to jej sprawa, niech podziekuje rodzicom ze maja inne zdanie bo tak to by jej na swiecie nie bylo. ale po co od razu o tym trabic wszedzie? jakby kazdy lecial do telewizji i gazet z kolejnym swoim idiotycznym pomyslem to co by bylo?heh, dorosla dojrzala kobieta a takie rzeczy wygaduje. pewnie nie miala szczescie do mezczyzn w swoim zyciu : P
Above us only sky

paauliska  

Wysłany: 2008-07-31, 11:05   

Ja uwazam ze seks jest sprawa indywidualna! zaczynamy kiedy jestesmy na to gotowi niektórzy szybko dojżewaja nie tylko fizycznie ale i fizycznie i jesli jest to dojzała decyzja to czemu nie przed 18. Ale to musi byc naprawde odpowiedzialne. I nikogo nie powinno obchodzic kiedy to robimy i z kim bo to jest nasza sparwa ale to my czerpiemy z tego przyjemnosc i decydujemy sie na to wiec i sami powinnismy potem ponosic odpowiedzilnosc za tego konsekwencje. A jesli dla kogos seks to najgorsze żło to poprostu nie musi tego robic ale zabraniac tego ludziom ktorzy czerpia z tego przyjemnosc i wieszanie na nich psów to juz głopota. A poza tym przeciez seks to zdrowie

[ Dodano: 2008-07-31, 12:06 ]
p.s zdrowie pod warunkiem ze jest bezpieczny

moo  

Wysłany: 2008-08-01, 13:24   

seks wtedy jest zły gdy jest na siłę, wbrew jednej z osób.
no i dzieci też nie powinny się za niego brać bo wiadomo jakie konsekwencje bywają chociaż dorośli też czasami nie potrafią sobie z nimi poradzić więc co dopiero smarkacze.
a poza tym seks to samo dobro, spala kalorie, przyjemne z pożytecznym, bliskość między partnerami, poczucie bezpieczeństwa, rozładowanie się, rozkosz, relaks, zaspokojenie jednej z podstawowych potrzeb, wzmacnianie uczuć o ile jest z miłości a ja tylko taki preferuję bo seks jest do niej miłym dodatkiem, ale także ważnym ; >

Odpowiedz do tematu