To jest tylko bajka dla dzieci. Nikt nie patrzy jak w bajkach klną, zabijają się, emanują seksem, tylko jak mają czerwone torebki w bajce która jest naprawde dla dzieci i nikt sie nie powinien czepiac Ale to POLSKA.
To jest tylko bajka dla dzieci. Nikt nie patrzy jak w bajkach klną, zabijają się, emanują seksem, tylko jak mają czerwone torebki w bajce która jest naprawde dla dzieci i nikt sie nie powinien czepiac Ale to POLSKA.
To nie jest Polska, tylko wymysł jednej kobiety, której nagle coś do łba strzeliło, że czerwona torebka w rękach pluszowej zabawki to niechybnie oznaka czegoś nienormalnego. I tu nie ma się co Polską wykręcać.
_________________ Summoning his cosmic powers
And glowing slightly from his toes
His psychic emanations flowed...
bajka dla dzieci a okazuje sie ze wiele ludzi ja ogląda... lol na prawdę świetne... a dzieci na pewno czują sie zgorszone ze ktoś w bajce ma czerwoną torebkę... to na pewno im skojarzy sie z jednym...
Normalnie dla mnie to szcyt głopoty przecierz dziecko nie doszukuje sie takich powiazan ogladajac bajke sama pamietam jak teletubisie ogladałam i w zyciu bym tak tego nie powiazałam !! doszukuja sie w zwykłych bajkach nie wiadomo czego i wycofuja bajki na których nawet ja sie wychowałam i jak na moje sa normalne a dopuszczone sa taki bajki jak czesiu lub inne na for4tv i mtv z przeklenstwami sexem i nagoscia i do tych bajek sie nie czepiaja a szukaja byle czego w normalnych bajkach zeby sie tylko przyczepic do czegos niech sie w koncu powaznymi sprawami zajma a nie
[ Dodano: 2008-07-31, 11:59 ]
przeciez małe dzieci nie odrozniaja np zabawek dla płci takiej i takiej u malych dzieci jest normalne ze dziewczynki bawia sie samochodami i achlopcy bawia sie lalkami w dom i szyja na maszynach . i to jest stwierdzone przez psychologów że male dzieci moga sie bawic zarówno zabawkami dla jednej i drugiej plci i to normalne dla dzieci wazne jest tylko zeby sie bawic i zeby zabawki byly kolorowe i ladne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum