Wysłany: 2008-08-14, 20:36 Wojna/Wojna Swiatowa III
Witam,ostatnio czytałem na iternecie ze Szykuje sie III wojna swiatowa,
Polska buduje własnie tarcze , a rosja sie juz odgraza.
Jako ze Polska jest w NATO. To moze To Rosje odstrasza od ataku ?
USA ma szkolic naszych zołnierzy I w razie czego pomoc...
Ale te pomoc ,ma isc tak samo jak w Iraku? Obiecywali Rope A co dostalismy?
...
Co wy sadzicie na ten temat;)?
Rosja moze znalesc sojusznika,
Nie rosuja vs europa ale
wojna W europie
Czemu niby nie mialaa zatkowac Polakow?
O to mi chodzi:)
Co wy myslicie?
NATO?
;G
Witam,ostatnio czytałem na iternecie ze Szykuje sie III wojna swiatowa,
Ja czytałem i słyszałem wiele sensacyjnie brzmiących historyjek niewątpliwie zwracających uwagę, ale za to nie mających zbyt wiele wspólnego z rzeczywistością.
Misiaczek napisał/a:
Polska buduje własnie tarcze , a rosja sie juz odgraza.
Rosja chyba dość często się komuś odgraża i gdyby zawsze kończyły się ich pogróżki konfliktem zbrojnym, to na Ziemi byłoby teraz tyle ludności, co na Wenus czy Merkurym
Misiaczek napisał/a:
Rosja nie ma za bardzo interesu w tym, by atakować Polskę. Pokrzyczą trochę, poodgrażają się. W najgorszym wypadku gaz podrożeje.
Niewątpliwie odstrasza, bo z siłami USA, a szczególnie całego NATO, Rosja nie ma szans.
Misiaczek napisał/a:
Rosja moze znalesc sojusznika,
Widzisz tu takiego? Jakiś silny kraj, którego władze miałyby ochotę się pakować w rosyjskie gierki? Jeśli tak, to jaki?
Mało kto ma interes w tym, by wojnę na taką skalę rozpoczynać. Co najwyżej zbrojeniówka, choć i tutaj mam wątpliwości, bo chyba nikt nie chce skończyć ze swoją fabryką zbombardowaną przez wroga.
_________________ (...) The tiny strings inside our genome, they own us, they control us, and they torture us. Do not reproduce, do not support them, bring them to an end. Stop the agony of concious life, eradicate life.
Ostatnio zmieniony przez charon 2008-08-14, 20:48, w całości zmieniany 1 raz
Misiaczek napisał/a:
Rosja nie ma za bardzo interesu w tym, by atakować Polskę. Pokrzyczą trochę, poodgrażają się. W najgorszym wypadku gaz podrożeje.
Niewątpliwie odstrasza, bo z siłami USA, a szczególnie całego NATO, Rosja nie ma szans.
I sadzisz ze wszyscy z NATO pojda walczyc?
Marzenie... Umowa umowa, troska troska
Widzisz tu takiego? Jakiś silny kraj, którego władze miałyby ochotę się pakować w rosyjskie gierki? Jeśli tak, to jaki?
Mało kto ma interes w tym, by wojnę na taką skalę rozpoczynać. Co najwyżej zbrojeniówka, choć i tutaj mam wątpliwości, bo chyba nikt nie chce skończyć ze swoją fabryką zbombardowaną przez wroga.
Widze duzo panstw, glupich.
Nie wiem?
Francja?Niemcy?
I sadzisz ze wszyscy z NATO pojda walczyc?
Marzenie... Umowa umowa, troska troska
To już nie lata 30-te. Teraz wiele zachodznich korporacji zainwestowało u nas miliardy i atak na Polskę, plądrowanie naszego terytorium, walki w polskich miastach oznaczałyby dla nich gigantyczne straty. Choćby z ich strony można się spodziewać nacisku.
Misiaczek napisał/a:
Rosja to teraz jedno z najslniejszych Panstw
Bullshit.
Rosja już od dawna nie jest żadnym mocarstwem. Jedynie udaje je przed całym światem. To już jedynie zdezelowany szkielet dawnego mocarstwa, z przestarzałą armią.
Misiaczek napisał/a:
Chiny,USA,Rosja Dla władzy
Kolejne bzdury. Jakoś nie widzę, by zanosiło się na jakiś sojusz w obrębie tej trójki.
_________________ (...) The tiny strings inside our genome, they own us, they control us, and they torture us. Do not reproduce, do not support them, bring them to an end. Stop the agony of concious life, eradicate life.
Ekhm, czy ten temat to jakaś prowokacja? -.-'
Nie sądzę, aby doszło do III Wojny Światowej, z racji tego, że na grudzień 2012 roku zaplanowano już koniec świata.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum