Wysłany: 2007-06-27, 02:14 Re: Cholera wie.... ;) Polecający: Google
wwwdomipl napisał/a:
to wyskakuje jakis blad
A ja jestem jasnowidz i wiem jaki ((;
_________________ I wtem rozległ się beep i z głębi cyfrowego piekła zapełnionego NULLami poczeły się wyłaniać tajemnicze znaki ASCII które zaczeły się układać w tego posta.....
Teraz jak go podlaczam to jest normalnie na wyswietlaczu napisane USB wiec normalnie dziala. tylko nic nie pokazuje sie ;/
Jaka jest nazwa nowego urzadzenia ? Jakiej firmy jest odtwarzacz ? i moge zadac jeszcze 10 pytan. Jak myslisz w jaki sposub mamy ci pomudz jesli niue potrafisz opisac problemu.
MP-k jest firmy ALS. podlaczam go do usb. na mpku jest napisane normalnie usb wiec nic nie moze byc z usb. poprostu jak go podlaczam to nic mi nie wyskakuje. tak samo jst jakbym go wogole nie podlaczal.....a jesli wsadze do niego baterie i odpale normalnie to moge normalnie odtwarzac to co sobie nagrywalem na micro..... chodzi o to ze go wogole nie czyta.
[ Dodano: 2007-06-29, 13:11 ]
model mpka: ALS MP-110
_________________ Co jest? Na mnie cos powiedziales?
Hmm.. czyli pdpinasz wchodzisz na mój komputer i nie ma dodatkowego dysku?
Hmmm.... Zainstaluj sterowniki do USB to najbardziej logiczne co mi przychodzi do głowy. Najlepiej do USB 2.0
A ten mp3 nie dziala tez u innych osob, czy tylko u Ciebie tak sie zachowuje ?
_________________ I wtem rozległ się beep i z głębi cyfrowego piekła zapełnionego NULLami poczeły się wyłaniać tajemnicze znaki ASCII które zaczeły się układać w tego posta.....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum