hejka mam problem z gadu gadu wersja 7.7 . Włacza mi sie wszystko normalnie ale gdy chce komus coś wysłać to najpierw włacza mi sie informacja o występującym błedzie a później
gg sie wyłącza. Odinstalowalem program, usunąłem archiwa i zainstalowałem ponownie ale problem znów sie powtarza(nie za kazdym razem). Bardzo prosze o odpwiedź i z góry dziękuje
witma
proponuję ci nie używanie najnowszej wersji GG. Nowe wersje programów są niedopracowane najczęsciej. Mnóstwo błędów w nich , szkoda nerwów pozdrawiam;)
GG jest fajne, ale niestety często siada.. I to w momencie, kiedy by się naprawdę przydało. Ale tak już jest, chyba nie ma wersji idealnej?
_________________ "Śniada cera, kocie oczy z tęczówkami w kolorze gorzkiej czekolady, nieduże, pełne usta i burza czarnych włosów. [...] Na dodatek szczęściara chrzani odchudzanie. Bezczelnie wcina wszystko, na co ma tylko ochotę..." Taka już jestem...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum