hejka mam problem z gadu gadu wersja 7.7 . Włacza mi sie wszystko normalnie ale gdy chce komus coś wysłać to najpierw włacza mi sie informacja o występującym błedzie a później
gg sie wyłącza. Odinstalowalem program, usunąłem archiwa i zainstalowałem ponownie ale problem znów sie powtarza(nie za kazdym razem). Bardzo prosze o odpwiedź i z góry dziękuje
pieprz gg, zainstaluj sobie jakiegoś innego klienta i tyle ;]
_________________ Jutro, gdy zabraknie poezji,
Jutro dziwne słońce nauki zmrozi krew,
Jutro przestaniemy być piękni,
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień..
nie zawsze najlepsze jest to, co mają wszyscy ;] zero oryginalności, no zero ;]
chodziło mi o klienta, który obsługuje gg, czyli takiego, w którym mógłbyś zapisać swój numer gg i pisać z niego do ludzi z listy, którą zresztą też można zaimportować z serwerów gadu gadu ;]
tlen, aqq, miranda.. i nie są gorsze dlatego że mniej ludzi je ma, wręcz nie wiem czy nie więcej ;] bo to, że gg ma sporo użytkowników NUMERÓW, nie znaczy, że wszyscy używają ich w kliencie gg coraz nowszych i coraz głupszych wersji ;]
_________________ Jutro, gdy zabraknie poezji,
Jutro dziwne słońce nauki zmrozi krew,
Jutro przestaniemy być piękni,
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień..
ja również mam gg też 7.7 i nie mam żadnych problemów..
i nie miałam ich również z innymi wersjami..
no jednym słowem nie mogę powiedzieć złego słowa kiedyś używałam innych komunikatorów (jak miałam Linuxa) ale szybko powróciłam do starego dobrego gadu- gadu
_________________ "Szukam abstrakcyjnych sposobów na wyrażenie rzeczywistości, abstrakcyjnych form, które oświecą moją własną tajemnicę" Eric Cantona
Czy wszyscy od jakiegoś czasu mają problemy z gg? Czy to jest właśnie ten okres przedświąteczny, kiedy gg ma zwiechy i wiadomości dla użytkwników niedostępnych nie przechodzą wiadomości?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum