ELO.Mam pudlo na glosniki 2 otwory 25cm i 2 15cm chcialem zlozyc sobie jakas dobra kolumne ale nie wiem jakie glosniki najlepiej wstawic. POMOZCIE! z gory dzieki!
na twoim miejscu kupiłbym Blaupunkta lub JBL, ale jak masz troche wiecej kasy to kup sobie Pioneera, oczywiscie do tego jakis wzmacniacz, ale mozesz pokombinowac z róznymi zestawieniami np. woofer+wysokotonowiec
_________________ "Seks bez miłości to puste doświadczenie. Ale wśród pustych doświadczeń to jedno z najlepszych."
crEATVE GLASNIKI Z BASEM I MUZA NA FUL CALY BLOK SLYSZY
phi! creative nie mają polotu do tych marek co opisałem wyrzej, creative robią raczej głosniki komputerowe czyli takie małe satelitki podłączone do tuby, a wiec nic specjalnego
_________________ "Seks bez miłości to puste doświadczenie. Ale wśród pustych doświadczeń to jedno z najlepszych."
ja polecam zestaw CREATIVE inspire A200 , może skromnie wyglądają ale bass ma fajne podbicie i wogóle cool dźwięk cena też nie jeste wysoka więc jak najbardziej polecam szczególnie że też je mam xDD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum