Siemka Jakiego macie neta (firma, prędkość, i czy jesteście z niego zadowoleni)
Ja osobiście mam neta Res-Man to jest szerokopasmowa sieć bezprzewodowa i prędkość jest coś ponad 300 kB/s w ankiecie prosze zaznaczać najbardziej zbliżone opcje
_________________ "The world I love
The tears I drop
To be part of
The wave can't stop"
Hej Gość!!! Pamiętej że Red Hot Chili Peppers to najleprzy zespół rockowy ;]
dostawca Atol
Prędkość: 2048/264 Kbit/s wg firmy.... wg mnie około 3-4 MB w zależności od dnia ^_^ (torrent 300 + stronki okuło 160 + radio internetowe... na chwilę obecną)
Czy jestem zadowolona..... OCZYWIŚCIE ^_^
nie dość, że place jak za 2 MB to jeszcze zdarz mi sie zmienne IP
Po prostu profesjonalizm ^_^
Kocham Takie Firmy ^_^
Ja mam dosc wolny 230,4 kb\s a to jest przez modem z iplusa chodz próbowałem go przyspieszac ale chyba sie nie da i jestem srednio zadowolony bo mieszkam w takim miejscu gdzie nie poprowadzona jest linia telefoniczna i chyba lepszy taki niż żaden
teraz 512 ale za miesiąc 1024 (w cenie 512 za 59zl na 12- za rok spodziewam sie 2MB )
Multimedia
Generalnie jestem zadowolony (transfer gwarantowany, czasami zdarzają się lagi i duże pingi- o gubieniu pakietów nie wspomnę). Ostatnio mają przerwy tech. o 0.00 i jestem wurwiony, bo ja wtedy żeruje
_________________ "Płynie czas, płynie czas, jak morza do oceanów do gwiazd'
u mnie neo 1 mega - jest naprawdę ok - nawet o dziwo nie miałem żadnych problemów z instalacja, obsługa itp. wiem, że wiele osób wrzuca na tp-na szczęście nie miałem okazji się przekonać....do czasu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum