Całkiem duża, ciemnoszara obudowa. Typowy wzór Chiefteca - prosty, praktyczny, elegancki, ale nieco staroświecki i niezbyt piękny. W opinii niektórych wręcz brzydki, co moim zdaniem jest grubą przesadą. Z przodu drzwiczki zasłaniające kontrastujący z nią napęd DVD. Leżące obok na podłodze kable. Słychać wyraźny szum wiatraków dopełniany chwilami przez trzeszczenie twardego dysku.
17-calowy monitor LCD. Kolor częściowo srebrny, częściowo biały, stojący na dużej, masywnej stopce, na której pali się niebieskie światełko z narysowanym symbolem wyłącznika.
_________________ (...) The tiny strings inside our genome, they own us, they control us, and they torture us. Do not reproduce, do not support them, bring them to an end. Stop the agony of concious life, eradicate life.
Procesor: Intel Celeron D 325 (2,53 GHz)
Karta graficzna: Sapphirre Radeon 9200SE 128MB
Ram: 1GB DDR
Dysk twardy: 80GB
Zasilacz: Codegen 300W
Płyta główna: hmmm... jakiś Gigabyte, nie pamiętam
Komp raczej słaby, nowe gry się nawet nie uruchomią (na szczęście kompa nie używam wyłącznie do grania), ale w NFS: Carbon na średnich w rodz. 1024x768 chodzi po 30 fps.
jesli chodzi o mój niesamowity sprzęt, az nie chce go opisywac bo zrobie Wam przykrosc mój niesamowicie szybki procesor 2.4ghz intela jest po prostu nie do opisania... nastepnie mój finezyjny dysk twardy i pojemnosci az 40GB!!! to jest cos niesamowitego! teraz wszyscy zapadniecie sie pod ziemie bo napisze jaką mam karte graficzną Radeon! 9200! se! 128 RAM, lae i tak najlepsze zostawiłem na koniec... mianowicie chodzi o Pamięc RAM 256mb. To jest cudo techniki mające juz chyba z 5 lat
_________________ "Seks bez miłości to puste doświadczenie. Ale wśród pustych doświadczeń to jedno z najlepszych."
CPU: Intel Core2 Duo E8200 2,66GHz
Plyta: Gigabyte GA-P35-DS4
RAM: GeIL Dual Ultra 2x2GB DDR2 800 MHz
Grafika: Asus EN8800GTS 512 MB PCI-E
HDD: Seagate Barracuda 7200.11 500 GB (32MB, Serial ATA II)
DVD: Zwykla nagrywarka DVD LG
Zasilacz: Chieftec GPS-550AB-A - 550W
Obudowa: Za mala na to wszystko ;P
_________________ "Nie pozwól nigdy, by twe poczucie moralności powstrzymywało cię od czynienia dobra."
Isaac Asimov
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum