za 3500zł to kupisz naprawde wypasiony laptop Toshiba X205 z matrycą 17' 2GB pamieci Ram dysk 320GB procesor T7300 intela 2x 2GHz karta graf. nvidia serii 8 z napedem HD-DVD, a poza tym ma Bluetooth, stereofoniczne głosniki miktofon, kamere czytnik linii papilarnych itp... No ale jak chcesz zaszalec to mogę poilecic jeszcze jakiegos Macbooka
PS. jak kupisz cos to koniecznie sie pochawal
_________________ "Seks bez miłości to puste doświadczenie. Ale wśród pustych doświadczeń to jedno z najlepszych."
Ja polecam laptopy firmy toshiba, sama taki mam i jestem bardzo zadowolona... są super trwałe i trudno je zepsuć. Mój spadł pare razy ze stolika i nadal żyje
O ile mi wiadomo wszystko to jest jeden cycek. IBM się tam trochę wybija jakością ponoć, dlatego jest droższy. No i FS jest padniętą firmą (co raczej nie ma wpływu na to co zdążyli wypuścić).
A tak poza tym jakbym miał teraz brać jakiegoś notebooka to się zakochałem w MM w nowej Toshibie A300.. Przepiękna z dwoma dużymi głośnikami Harman Kardon.
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
Ja bym proponował Asusa. Niedawno Asus wypuścił dość ciekawy model na najnowszej platformie intela Centrino2.
http://www.onyks.org/prod...44ea7157cf03281
Kosztuje poniżej 3500,-
Toshiba jest fajna ale bardzo szybko wycierają się plastiki. No i jeśli chodzi o sprawy serwisowe to Asus jest w tej chwili najlepszy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum