Chodzi mi o to że jak przeglądam inne fora (szczególnie o grach np. oblivionowe) i czytam wszelakie problemy pt. czy mi pójdzie/na jakich detalach itp. to zauważam coś takiego:
Pewien user zadał pytanie "Jak pójdzie mi oblivion?", po czym napisał jaki ma sprzęt. Ok, niby nic... aaaaale! Nie pamiętam dokładnie jaki to był sprzęt ale dla przykładu napewno miał 1024RAM i GeForce'a 7600 GT/S (nie pamiętam dokładnie). Padały odpowiedzi w stylu "powinno udać się włączyć na średnich, ale bez dodatkowych opcji typu daleki krajobraz itp." Trochę się zdziwiłem bo ja na swoim PC jadę na b. wysokich detalach. Oczywiście nie mówię że się nie tnie (cięcia w stylu -------_------_-_-----_-----__-), ale bez przesady! O co chodzi? Czy tu chodzi o coś jeszcze ze sprzętu?
_________________ Inne fora - Owszem
Inne nicki - Owszem
Inne racje - Nigdy I to jest ważne
Wysłany: 2007-12-15, 15:39
Polecający: Google :p
Cytat:
Możliwe, że na tych forach po prostu się nie znali na komputerach i grach komputerowych
Oj znali się znali Mi chodzi poprostu o to że według ich porad Oblivion wogóle nie powinien mi się włączyć, a śmiga aż miło. Myślałem może że np. coś z czymś nie wspólgra itd.
_________________ Inne fora - Owszem
Inne nicki - Owszem
Inne racje - Nigdy I to jest ważne
Oj znali się znali Mi chodzi poprostu o to że według ich porad Oblivion wogóle nie powinien mi się włączyć, a śmiga aż miło. Myślałem może że np. coś z czymś nie wspólgra itd.
Jak mogli się znać skoro nie mieli racji?
_________________ "Cóż najtrudniejsze z wszystkiego?
A prostym wydaje się zgoła:
Dojrzeć spojrzeniem własnym
To, co się przed nim nie chowa"
ale taki opis jaki podales jest bardzo uproszczony. wydajnosc zestawu zalezy od bardzo wielu czynnikow. byc moze faktycznie sie na tym forum nie znali na konkretnej aplikacji, ale pamietac trzeba ze nawet wersja sterownikow czasem poprawia/zmniejsza wydajnosc.
_________________ "Nie pozwól nigdy, by twe poczucie moralności powstrzymywało cię od czynienia dobra."
Isaac Asimov
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum