witam. mam taki problem. nie moge grac w nfs carbon przez siec nie wiem wiem o co chodzi gdy próbuje sie połoczyc pisze ze nie mozna utworzyc sesji gry i zebym sprobowal pozniiej. ktos wie o co chodzi?? jezli to pomoze to mam neostrade 1mb.
P.S prosze o linki z forum o grze nfs carbon
_________________ Jestem z miasta, to widać , jestem....
Wysłany: 2006-12-29, 23:53
no wiesz orginału tej gry chyba nie trzeba mieć bo ja też próbowałem i lipa nie mogłem utworzyci sobie konta na internecie bo większości wyszystkie ksywki są już pozajmowane a bawić mi się nie chciało z ksywkami i dałem sobie spokój
_________________ Moje życzenia są piękne jak marzenia,lecz moje marzenia są nie do spełnienia.
Nie ma to jak mieć kumpli, którzy dogłębnie dzielą się z innymi swoimi tajemnicami!
poszukaj w google, jest to program ktory laczy sie z kims jakbyscie mieli lan, wystarczy ze podlonczycie sie ze saba przez ten program i jeden z was stworzy gre - drugi bedzie go widzial i bedzie mogl sie podlaczyc
Yyyyy... lagi? dlaczego jezeli gość zakladajacy gre na hamachi ma spokojnego kompa i neta minimum 1mb/s to spokojnie bedzie dzialac wszystko bez zadnych lagow , a pingi beda w miare normlane. No jezeli ty Sopek masz slabego neta to moze byc duzy ping , ale tak przecietnie to nie bedzie mial pingow .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum