owszem, ale jak sie nie myle to system 64bitowy wykozystuje aplikacje z systemu 32bitowego, a wiec nie ma problemu. Jest windows XP, który obsługuje 64bitowe procesory.
_________________ "Seks bez miłości to puste doświadczenie. Ale wśród pustych doświadczeń to jedno z najlepszych."
"Podawanie wysokości pensji w wartości brutto, jest jak podawanie długości członka razem z kręgosłupem."
ale jest tylko wersja angielska a nie mogę znaeżć polskiej
musi byc polska wersja, widziałem taką na półce z sklepie komputerowym. Jesli chodzi o uprzedzenia co do Visty musze Cie zmartwic, nie masz w tej kwestji racji. Vista 64b Aero jest swietna(po SP1)
_________________ "Seks bez miłości to puste doświadczenie. Ale wśród pustych doświadczeń to jedno z najlepszych."
"Podawanie wysokości pensji w wartości brutto, jest jak podawanie długości członka razem z kręgosłupem."
rouge, to pójdz sie dowiedziec do jakiegos sklepu, czy mozna złozyc zamówienie na polską wersje tego Windowsa, albo poprostu sciągnij z jakiegos rapid'a czy torrentów, no problem. Jutro jak będę wracał z pracy to zajde do centrum i sie popytam jak cos znajde to dam znac
rouge, byłem dzis w sklepie(w małym 15tysiecznym miasteczku) i normalnie znalazłem XP 64bit professional, a wiec z oprogramowaniem nie będzie problemu. Sprawa pamięci RAM, napisałas, ze komp ma starczyc na kilka lat w takim razie kup pamięc DDR3, fakt, jest troche droga, ale DDR2 to juz przezytek.
kanarinho18, a ja to była wersja językowa polska czy angielska ? Bo jak nie znajdę polskiej wersji językowej to niestety, ale zostaje mi tylko Vista 64 bitowa.
_________________ 1 minuta śmiechu, to 5 minut życia ;-)
rouge, eee nooo Vista nie jest taka zła trzeba ją poprostu zrozumiec to jest inna platforma niz XP. Narazie ludzie czują do niej niechęc, ale historia zatoczy koło tak jak z XP. Nie ma za co, miałem prawie po drodze. ;]
kanarinho18, zgadza się , tyle że ja muszę mieć 64 bitowy system , bo nie ma procków 4-rdzeniowych 32 bitowych , są tylko 64 bitowe. Może ta vista x64 nie bedzie taka zła jak x32, pożyjemy zobaczymy.
_________________ 1 minuta śmiechu, to 5 minut życia ;-)
rouge, Vista nie jest zła, wyrobiła sobie złą opinie, poprzez monotonne i niepotrzebne komunikaty(czy chcesz zapisac plik o tej i tej nazwie?--> ale czy napewno chcesz to zrobic?) gdyby nie to ludzie, którym komputer jest potrzebny tylko do internetu byliby zachwyceni.
Ostatnio zmieniony przez kanarinho18 2008-07-31, 16:42, w całości zmieniany 1 raz
Na laptopie mam Viste i musze powiedziec ze nie jest doskonala (ktory win jest?) ale nie jest tez taka zla jak ludzie mowia. Nie taki diabel straszny jak go maluja
_________________ "I know it's only rock&roll but I like it..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum