ja zazwyczaj mam coś w stylu "uczę się, nie pisać, chyba że pożar." i inne takie treściwe.
czasem np "Nie bój się, bo Cię wykupiłem..." albo "Le Fabuleux destin d'Amelie Poulain" albo jakieś inne, co tylko wybrani i wtajemniczeni wiedza o co chodzi.
śmiać mi się chce jak widzę TaKiE OPiSiKi sSsSmIeNiAnE Co MinUtKe albo coś w stylu "Kamil, zraniłeś mnie! już mnie więcej nie dotkniesz!", godzinę później "Marcinku mój, kocham cie, jesteś moim życiem" a następnego dnia "Miłość jest jak róża, niby piękna a ma ciernie ;(((((" a potem znowu "Kubuś, tylko ty się liczysz" itd itd itd xD
mimo mojej głęboko zakorzenionej feministyczności podoba mi sie opis "gdzie kończy się logika, zaczyna się kobieta".
Widzisz Te Kreseczki.o Tu ! Obok. |||||||||||||| Nie Klikaj....
Dwa Żubry I Spokój
Miodzio.. Oj Oj..xd [zabawa] Haha:) Foon.. Kiss:**
!dla Swoich Kochana Dla Innych Wredna!
Twoja Stara Kradnie Orzechy Ze Snikersów
Twoja Stara Wygrała Wyścigi Konne Na Karuzeli:)
Uderz W Puchara !!! Heh
Zaczarowana Lejdis..rozmowy Nocą Na Temat 27 Sukienek? Ps K...
Fajny Mam Opis .. Taki Orginalny ...
W.g.d---- Wsród Gołych Debilów
Rano Wstajesz No I Co Dalej:]
Jak Chcesz Zobaczyc Opis Dawaj Monetę O Lol:d
Chłopcy Bywają Dziwni
Miłość Jest Cudowna,ale Czasami Da Niezlego Kopa:d
Mówiłes Ze Kochasz A Oszukiwałes Cały Czas..................
.. Przyjaźń Jest Darem, Które Zostało Mi Dane .. ^ ;*
Przyjaciele Dwie Dusze W Jednym Ciele...:)
Uwaga Opis Pod Napięciem Nie Czytać
Nudy...ale...wole Nudy Niz Chodzenie Do Budy
Długi Jak Miesiąc Cienki Jak Wypłata
Oddam Serce W Dobre Ręce
Może Jestem Może Nie...
Najpiekniejsze Polki To Olki
Tam Gdzie Koncza Sie Reguly... Zaczyna Sie Lechicka....
1 Z Przedmiotu Jest Zawsze Lepsza Od 1-
[
Ja długo eksperymentowałem bo mój opis ciągle się zmienia... No, ale obecnie na dłuższy czas zagościł taki: "Braveheart to the Graveyard... Lookin' for heaven, livin' in hell"... Nie ma sensu wymieniać wszystkich, ale jest jeszcze jeden, który darzę szczególną sympatią :"done seen it all, done been through it all yo..."
_________________ Jestem superbohaterem i ratuję żółwie!
_________________ (...) The tiny strings inside our genome, they own us, they control us, and they torture us. Do not reproduce, do not support them, bring them to an end. Stop the agony of concious life, eradicate life.
Rodzisz się oryginalny. Nie umieraj jako czyjaś kopia
Vanitas vanitatum et omnia vanitas
Aby zobaczyć ten opis wciśnij F13
Wy macie rację, ale my mamy karabiny
ja też jestem z tych co to najczęściej cytaty piosenkowe. albo tytuły piosenek, chociaż wkurza mnie, że gdy jakiś dam kilka dni później widzę to na opisach u innych.
czasem sama wymyślam jakieś głupkowate, jak np. aktualny "poszłam rozmawiać z rozbitym żyrandolem.".
i niestety często mam niecenzuralne słowa na opisach, bo ja się tego nawyku brzydkiego nie umiem pozbyć ; p.
ogółem bez opisu się nie czuję, prawie zawsze musi coś być, czasem nawet kropka czy spacja, ale jednak.
_________________ Tylko jedna para w kącie. Trzymają się za ręce.
On mówi: "Będziemy zawsze razem. Proszę pana czarną i oranżadę."
Kelner idzie szybko za kotarę i tam dopiero wybucha śmiechem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum