Próbowałem i muszę przyznać że Chrome jest szybsze od Firefoxa, blokuje lepiej wyskakujące okna niż FF.
Wady - ponieważ jest to bardzo młoda przeglądarka (niecałe 2 tygodnie), posiada wiele jeszcze błędów. Za FF także przemawia potężna ilość dostępnych wtyczek, czego w Chrome mi osobiście brakuje.
trzeba jeszcze poczekac kilka miesiacy chrome to bardzo dobrze zapowiadajaca sie przegladarka:) szybka i lekka:) bawilem sie nia jakis czas i musze przyznac poruszanie sie po necie jest szybkie i latwe:) tak wiec ogromny + dla tej beta przegladarki
Ja od dłuższego czasu używam Opery, przekonała mnie najlepszymi zabezpieczeniami (dużo korzystam z bankowości internetowej), obsługą gestów (teraz nie mogę bez tego żyć), stabilnością działania i obsługą wznawiania pobierania (działa z rs premium). Co do Chrome to poczekam na finalną wersję
Edit: zapomniałem o bardzo wygodnym panelu bocznym, fajnej edycji historii i wbudowanym kliencie poczty, uch...
_________________ Ciągle mam przed oczami głodnych władzy...
Zimny wiatr czarnych koszul nową armię pcha...
Szarą twarz... pozbawioną własnych marzeń...
Drżącą dłoń... by być sobą nagle składasz w pięść...
Ostatnio zmieniony przez RedShadow 2008-10-05, 17:32, w całości zmieniany 1 raz
Chrome jest świetny ale ma jeden rażący mnie błąd. Często korzystam z notebooka a niestety w Chrome nie działa przewijanie strony touchpadem w górę. I nie tylko u mnie pojawia się ten problem.
Jak na razie zostaję przy Safari.
_________________ Ziemia ma skórę, a ta skóra ma choroby. Jedną z nich jest człowiek.
Co prawda nie mam dużego doświadczenia w związku z przeglądarkami, bo używałem tylko IE, Opery i Firefoxa ale z tych 3 najlepszy jest jednak Firefox.
Jest najwygodniejszy (a przynajmniej dla mnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum