w sumie to mam oba i gg i skype, skype jest lepszy pod tym względem, że moge pogadać tam przez mikrofon i nic sie nie dzieje, gorzej w tym wypadku jest z gg, bo tu sie dzieją rózne rzeczy np komputer zaczyna "mdleć" tzn sie spowalniać, ale i tak częściej używam gg, bo na skypie mam tylko dwie osoby, a na gg cała masę znajomków
_________________ www.studentkapedagogiki.bloog.pl
Miłość jest śladem natury,
Rozkoszuje się pocałunkami w świetle księżyca.
Jak dobrze żyć z miłością,
Obudzić się u podnóża jej stóp.
Wysłany: 2006-03-09, 20:03
Skype za bardzo obciaza lacze..
Tlen daje te same, a nawet bardziej realne mozliwosci a za dodajac kilka rozwiazan do niego mozna bez problemowo gadac przez majka jak na skype bez obciazania tak lacza...;) Nawet jesli oboje macie firewalla
ja jestem za gadu-gadu uzywam go od chyba 2000 roku ale oczywiście wersje jak się da zmieniam na lepsze teraz mam gg 6.1 i niepamiętam zeby narzekałem .......a co do skypa to nie uzywam do rozmów mam telefon komurkowy i stacjonarny a skaypa mam zainstalowanego ale jakoś nie uzywam
_________________ życie jest piękne ...trzeba go tylko poznać
Wysłany: 2006-03-13, 13:23
A ja jestem za skype 8) można pogadać z prawdziwym głosem i z
emocjami :shock: :o a na gg tylko możesz napisać ale nie wiesz
jakim tonem on do ciebie napisał :x moze napisać
np. jestem na ciebie bardzo zły a na skype to inaczej powiedział by niż
na gg 8) ale gg ma więcej osóbek :-x chociarz mowa o gg ja mam
konekta jest o wiele lepszy od gg
_________________ Uczmy sie kochać ludzi tak szybko odchodzą
Dla mnei szkoda RAM na skype, dlatego zawsze jest OFF
_________________ Będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę ...
Ejjj......pssstttt.... Gość - pamiętaj, że BlueForum to Piaty Wymiar Rzeczywistości
www.BlueMan.pl devBlog - nie tylko o programowaniu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum