ja jestem za gg może dlatego że ze skype nie korzystam
ja tak samo a pozatym większość moich znajomych ma gg, i nawet jakbym chciała przez Skypa pogadać to i tak bym nie miała z kim
Co do tlena to zazwyczaj uzywam go tylko do e-maili bo się przekonać nie mogę
Mhm...osobiscie korzystam z GG i Skype a TLEN usunęłam gdyż... był nudny. Skype używam do rozmów głosowych i przesyłania plików, a gg do rozmowy i konferencji
Wysłany: 2006-08-15, 21:17
Polecający: google
Ze Skype nie korzystam i nigdy nie korzystałam- może warto spróbować? więc nie wypowiem się na ten temat
a co do gadu -gadu to naprawdę wnerwiający program... wieszał mi się bez przerwy, wiadomosci czasem nie dochodziły- jak już ktoś o tym wspomniał. Na początku nie mogłam się od niego odzwyczaić i przerzucić na tlen bo nie dość że wygląd był paskudny to obsługa wygląda trochę inaczej. Po miesiącu, dwóch użytkowania przyzwyczaiłam się jednak (i skórka ładna się znalazła- estetyka przede wszystkim ).
_________________ Futuristic Caramel Cow
All animals are equal but some animals are more equal then others.
Wysłany: 2006-09-25, 12:02
Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne
Kaczorek napisał/a:
można pogadać z prawdziwym głosem i z
emocjami :shock: :o a na gg tylko możesz napisać ale nie wiesz
jakim tonem on do ciebie napisał :x moze napisać
wlasnie dlatego wole gg
cenie sobie prostote, dlatego gg, a nie tlen
poza tym korzystam z MSN, nie znam Niemca, ktory ma GG albo tlen ;D z Niemcami to ja wole pisac, a nie mowic.... tak mnie lepiej rozumieja, ja ich lepiej rozumiem
dla mnie to zalezy! w obecnej sytuacji kiedy nie ma mnie w polsce do rozmowy z rodzina wybieram skaypa, a ze znajomymi wole rozmawiac przez gg. Dla mnie oba rozwiazania sa ok.
_________________ kiedy noc odchodzi ... budze sie by z Toba byc.....
Cóż. Ja ostatnio się przekonałam do skypa. Ale jest ten ból, ze jak się zamilknie, to tak głupio... A tak, to moze nawet 15 minut pomilczeć
Ale i tak skype jest dobry, zwłaszcza do uczenia kogoś. Jak na wykładach ^_^"
_________________ A za zakrętem czekał... Kret!
+___+
Dobry Kret nie jest zły
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum