Wysłany: 2006-10-08, 20:28
Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne
zak napisał/a:
Skype'a używam wyłącznie do rozmów głosowych.
wiesz, zak, lodowki tez uzywa sie przewaznie do chlodzenia jedzenia, a nie do, np. zamrazania chomikow
Skype uzywa sie przewaznie tylko do rozmow glosowych, do pisania sa inne komunikatory A funkcja czatowania jest przydatna jesli nie mozesz wymowic jakiegos wyrazu itp.
MSN & ICQ bywaja pomocne
Moim zdaniem zdecydowanie lepsze jest gadu-gadu. Na gadku, też można sobie pogadać przez mikrofon. Jest wiele fajnieszych emotikonek. W najnowszej wersjii nawet jest radio
Lepszy jest Skype, ale mało z niego korzystam. ;p
A GG równiez sprawuje się wyśmienicie. Nie wyobrażam sobie szperania w sieci bez okienka od tego komunikatora. ;p
_________________ How I wish, how I wish you were here...
What have we found?
The same old fears, wish you were here.
Oczywiscie, że GG Skype zazwyczaj korzystam do czatów, gdy GG nawala, czyli cos sie psuje, do rozmów głosowych i videokonferencyjnych ^^ Oraz do wysyłania plików, gdyż MOJE GG nie moze ŻADNEGO pliku komuś wysłać -_-"
ja mam i to i to i nikt nie uzywa Skypa chyba ze nagla sytuacja i trzeba z kims pogadac a tak to nie potrzebne mi to.
w gygy mogę sobie emotem zarzucic jak sie temat skonczy dletego wg mnie lepsze jest gadu <ale nie najlepsze...>
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum