Wysłany: 2006-01-15, 16:24 Skype Vs Gadu-Gadu Polecający: www.google.pl
No wlasnie jaki z tych dwoch komunikatorow wam bardziej odpowiada ? Ja osobiscie mam zainstalowane te dwa komunikatory i musze powiedziec, ze oba bardzo przypadly mi do gostu ale ostatnio chyba bardziej podoba mi sie Skype Komunikator fajny a rozmowa glosowa normalnie wymiata. Slychac jak ze zwyklego telefonu. Moja rada: jesli che ktos rozmawiac przez Skype to lepiej kupic sobie sluchawki z mikrofonem (ja mam takie) albo sam mikrofon. Takie zwykle sluchaweczki do uszy nie bardzo sie nadaja bo trzeba sie wydzierac aby druga osoba cos slyszala.
Ja GG nie uzywam. Mam tlena a przez niego mozge rozmawiac i z osobami majacymi gg i z kontaktami z tlena. A skype uzywam tylko do rozmawiania, ale jaki komunikator (rozmowy tekstowe) nie uzywam.
I ja mam tlen.
A Skypa używam do rozmów w większym gronie ze znajomymi z innego forum.
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
ja mam gg, jak przedpiszącą, tlen mnie irytował, skype'a nawet nie wypróbowałem. warto? i na czym to polega ściślej?
Na czym polega. No jest to poprostu komunikator. Zainstaluj sobie a zobaczysz. Ja bardzo szybko zalapalem o co w tym wszystkim chodzi. Mysle, ze warto to zainstalowac, www.skype.pl
skype`a nie lubię, mam tam tylko przyjaciółkę na liście i przyjaciela ze Stanów, im mam do powiedzenia najwięcej, więc zamiast pisać godzinne wywody, to nawijam bez sensu, ale często lubi mi się mikrofon psuć
a z "pisanych" komunikatorów to tlen. tylko i wyłącznie. gg jest obdarzone przeze mnie pięknym rozwinięciem skrótu: gówno gówniane..
_________________ Jutro, gdy zabraknie poezji,
Jutro dziwne słońce nauki zmrozi krew,
Jutro przestaniemy być piękni,
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień..
Ze Skype'a korzystam rzadko, o ile wcale. Jeżeli chodzi o komunikatory, to zdecydowanie lepiej postrzegam tlena, chociażby dlatego, że ma więcej funkcji i nie zawiesz się tak często jak popularne GG.
gg odkad pamietam:D czasami używam skype'a ale bardzo zadko... a jesli juz uzywam to mam problemy bo zazwyczaj wtedy i tak gadam na gg, wiec skupiam sie na pisaniu albo gadaniu:]
Kiedyś Konnekt, teraz GG używam, pousuwałem sobie reklamy i jest okej. Jakoś ta prostota przeważa, bo w tlenie ciągle coś mi sie nie łączyło albo jakieś problemy, inne też mi nie przypasowały, spróbuje może jeszcze tego Spika bo wcześniej o tym nie słyszałem.
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum