Zawsze płaczę podczas tego momentu, śmierć Kennego cały czas jest dla mnie traumą.
Ty też? Ja także wylewam łzy me czyste, rzęsiste... Ach ten moment - śmierć Kennego i te słowa:
"Oddychaj dla mnie.
Spójrz czasem w oczy me.
Zastanów się.
No zastanów się!! I ...
Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie,
przy mnie bądź, aaa, przy mnie bądź.
A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie,
przy mnie bądź, aaa, przy mnie bądź"
bro napisał/a:
właśnie sis, bądź tak miły i podaj mu linka!!
sis, właśnie czego taki jesteś? I jeszcze nie dałeś mu tego linka? Bez przesady, ile można czekać!
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'A w kominie szurum burum, a na polu wiatr do wtóru, a na chmurze bal do rana, a pogoda rozśpiewana.Zielono mi i spokojnie, zielono mi' wszystko gra
Wiem, wiem, podły jestem. Nic na to nie poradzę, mam tak od urodzenia. A do tego ostatnio dorobiłem się wyjątkowo silnych zaburzeń osobowości... Co Wam zresztą będę opowiadał. Trauma gorsza niż śmierć Kenny'ego, takie życie w ciągłej niewiedzy, czy jestem chłopcem, czy dziewczynką... Chyba założę na tę intencję osobny temat. Pomożecie, prawda?
Spieszę również, by wyjaśnić wszystkie nieścisłości, które narosły wokół polskiej wersji SP - głos za Kenny'ego podkładał oczywiście Boguś Linda, natomiast piosenkę początkową nagrał faktycznie Mieczysław Fogg. W duecie z Anitą Lipnicką.
Color pokręciła, bo zespół Feel pojawił się gościnnie tylko w jednym odcinku, 15stym z 7 sezonu. W tym samym, w którym Cartman miał wysypkę, bo najadł się ogórków, które podał mu Stan za namową Super Niani. Kenny zginął w tym odcinku w wyjątkowo spektakularny sposób - na koncercie zespołu Feel, w trakcie, gdy śpiewali oni swój największy hit "Jest już ciemno", spadł na niego reflektor zawieszony nad sceną, co zaowocowało przerobieniem go na krwawą miazgę. Po obejrzeniu tego przez trzy dni nie wychodziłem z rozpaczy z domu.
Idę poszukać linka, kto nie widział, musi obejrzeć.
Trauma gorsza niż śmierć Kenny'ego, takie życie w ciągłej niewiedzy, czy jestem chłopcem, czy dziewczynką... Chyba założę na tę intencję osobny temat. Pomożecie, prawda?
załóż temat, pomożemy Ci sis'u <w jednym temacie nie wiem, czy się dogrzebałeś ktoś zgrabnie odmienił Twój nick>
sis napisał/a:
Color pokręciła
to z wrażenia i wzruszenia...
sis napisał/a:
Kenny zginął w tym odcinku w wyjątkowo spektakularny sposób - na koncercie zespołu Feel, w trakcie, gdy śpiewali oni swój największy hit "Jest już ciemno", spadł na niego reflektor zawieszony nad sceną, co zaowocowało przerobieniem go na krwawą miazgę.
w tym momencie tak cichutko Kaja Paschalska ze łzami w oczach zaczęła śpiewać: "Przyjaciel potrzebny od zaraz" i cała publika złączyła się w kółeczku i śpiewała tą piosenkę, to było takie smutne i takie prawdziwe... Się na tym wzruszyłam ogromnie.
sis napisał/a:
Po obejrzeniu tego przez trzy dni nie wychodziłem z rozpaczy z domu.
a ja się schowałam pod łóżku ujawniając objawy choroby sierocej.
'A w kominie szurum burum, a na polu wiatr do wtóru, a na chmurze bal do rana, a pogoda rozśpiewana.Zielono mi i spokojnie, zielono mi' wszystko gra
Cartman miał wysypkę, bo najadł się ogórków, które podał mu Stan za namową Super Niani. Kenny zginął w tym odcinku w wyjątkowo spektakularny sposób - na koncercie zespołu Feel, w trakcie, gdy śpiewali oni swój największy hit "Jest już ciemno", spadł na niego reflektor zawieszony nad sceną, co zaowocowało przerobieniem go na krwawą miazgę
Colorblind napisał/a:
w tym momencie tak cichutko Kaja Paschalska ze łzami w oczach zaczęła śpiewać: "Przyjaciel potrzebny od zaraz" i cała publika złączyła się w kółeczku i śpiewała tą piosenkę, to było takie smutne i takie prawdziwe...
Nie myślałaś nad tym, że powinnyśmy zacząć pisać scenariusze do SP? Ten odcinek zrobiłby furorę ;]
Nie myślałaś nad tym, że powinnyśmy zacząć pisać scenariusze do SP? Ten odcinek zrobiłby furorę ;]
Ty także czujesz magię w takowym odcinku? Ja myślę, że jeszcze można by było wtrynić gdzieś jakąś piosenkę Dody i w przyszłym roku dostajemy Różę Gali, jak to dobrze, że polska wersja SP tak inspiruje.
Ty także czujesz magię w takowym odcinku? Ja myślę, że jeszcze można by było wtrynić gdzieś jakąś piosenkę Dody i w przyszłym roku dostajemy Różę Gali, jak to dobrze, że polska wersja SP tak inspiruje.
A daj ty spokój. Jak to zobaczą na Ukrainie, to oskarżą nas o deprawację młodzieży i napadną zbrojnie. A ty i sis zostaniecie publicznie stracone. Tak byndzie, zaprawdę powiadam wam.
Natomiast chętnie bym zobaczył wersję aktorską SP. Zbychu byłby zaczypistym Kennym, sis- mamą Cartmana a Zombwij- psychologiem szkolnym. Ja bym mógł zagrać Chiefa
_________________ Summoning his cosmic powers
And glowing slightly from his toes
His psychic emanations flowed...
przynajmniej coś by się działo, zresztą uratowanoby nas, wierzaj mi ^^
Psycho Krusher napisał/a:
Natomiast chętnie bym zobaczył wersję aktorską SP. Zbychu byłby zaczypistym Kennym, sis- mamą Cartmana a Zombwij- psychologiem szkolnym. Ja bym mógł zagrać Chiefa
a więc to tak? Nie obsadziłeś mnie w żadnej roli, to ja będę śpiewać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum