• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Czat • Katalog Firm
• Rejestracja • Zaloguj • Album

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

Fokus 

Wysłany: 2007-11-20, 17:10   South park

Nie wie ktos czy istnieje polska wersja South parku

zbych1112  

Ostrzeżeń:
 1/3/5

Wysłany: 2007-11-22, 12:09   

Jest coś takiego co jest nieudolną podróbką SP. A nazywa się Włatcy móch. Temat moim zdaniem nadaje się na zamknięcie :]
To, co się przed nim nie chowa"

J. W. Goethe

Fokus 

Wysłany: 2007-11-23, 18:13   

Ale nie o to mi chodzi mi chodzi o film soutsh partk tylko mowiony po polsku

sis  

Zaproszone osoby: 2

Wysłany: 2007-11-23, 19:39   

Oczywiście, że istnieje. Głosy podkładali Artur Żmijewski, Kasia Cichopek oraz gościnnie Boguś Linda jako Kenny.

grlało, matulu

Fokus 

Wysłany: 2007-11-23, 19:44   

czy mogl bys mi podac linka do sciągniecia lub obejzenia online :]

bro  

Wysłany: 2007-11-24, 12:57   

sis napisał/a:
Boguś Linda

Dałbym sobie rękę uciąć że to Mieczysław Fogg!

Colorblind  

Wysłany: 2007-11-24, 13:52   

Jak dla mnie to był to Boguś Linda.
A słyszeliście soundtrack do tego? Zespół Feel na czele z piosenką "Jest już ciemno".

'A w kominie szurum burum, a na polu wiatr do wtóru, a na chmurze bal do rana, a pogoda rozśpiewana. Zielono mi i spokojnie, zielono mi'
wszystko gra

bro  

Wysłany: 2007-11-24, 15:56   

Fokus napisał/a:
czy mogl bys

właśnie sis, bądź tak miły i podaj mu linka!!

Colorblind napisał/a:
"Jest już ciemno"

Zawsze płaczę podczas tego momentu, śmierć Kennego cały czas jest dla mnie traumą.

Colorblind  

Wysłany: 2007-11-24, 16:03   

bro napisał/a:
Zawsze płaczę podczas tego momentu, śmierć Kennego cały czas jest dla mnie traumą.

Ty też? Ja także wylewam łzy me czyste, rzęsiste... Ach ten moment - śmierć Kennego i te słowa:

"Oddychaj dla mnie.
Spójrz czasem w oczy me.
Zastanów się.
No zastanów się!! I ...

Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie,
przy mnie bądź, aaa, przy mnie bądź.
A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie,
przy mnie bądź, aaa, przy mnie bądź"

bro napisał/a:
właśnie sis, bądź tak miły i podaj mu linka!!

sis, właśnie czego taki jesteś? I jeszcze nie dałeś mu tego linka? Bez przesady, ile można czekać!

'A w kominie szurum burum, a na polu wiatr do wtóru, a na chmurze bal do rana, a pogoda rozśpiewana. Zielono mi i spokojnie, zielono mi'
wszystko gra

sis  

Wysłany: 2007-11-25, 02:56   

Wiem, wiem, podły jestem. Nic na to nie poradzę, mam tak od urodzenia. A do tego ostatnio dorobiłem się wyjątkowo silnych zaburzeń osobowości... Co Wam zresztą będę opowiadał. Trauma gorsza niż śmierć Kenny'ego, takie życie w ciągłej niewiedzy, czy jestem chłopcem, czy dziewczynką... Chyba założę na tę intencję osobny temat. Pomożecie, prawda?

Spieszę również, by wyjaśnić wszystkie nieścisłości, które narosły wokół polskiej wersji SP - głos za Kenny'ego podkładał oczywiście Boguś Linda, natomiast piosenkę początkową nagrał faktycznie Mieczysław Fogg. W duecie z Anitą Lipnicką.
Color pokręciła, bo zespół Feel pojawił się gościnnie tylko w jednym odcinku, 15stym z 7 sezonu. W tym samym, w którym Cartman miał wysypkę, bo najadł się ogórków, które podał mu Stan za namową Super Niani. Kenny zginął w tym odcinku w wyjątkowo spektakularny sposób - na koncercie zespołu Feel, w trakcie, gdy śpiewali oni swój największy hit "Jest już ciemno", spadł na niego reflektor zawieszony nad sceną, co zaowocowało przerobieniem go na krwawą miazgę. Po obejrzeniu tego przez trzy dni nie wychodziłem z rozpaczy z domu.
Idę poszukać linka, kto nie widział, musi obejrzeć.

grlało, matulu

Colorblind  

Wysłany: 2007-11-25, 11:17   

sis napisał/a:
Wiem, wiem, podły jestem.

dobrze, że zdajesz sobie z tego sprawę...

sis napisał/a:
Trauma gorsza niż śmierć Kenny'ego, takie życie w ciągłej niewiedzy, czy jestem chłopcem, czy dziewczynką... Chyba założę na tę intencję osobny temat. Pomożecie, prawda?

załóż temat, pomożemy Ci sis'u <w jednym temacie nie wiem, czy się dogrzebałeś ktoś zgrabnie odmienił Twój nick>

sis napisał/a:
Color pokręciła

to z wrażenia i wzruszenia...

sis napisał/a:
Kenny zginął w tym odcinku w wyjątkowo spektakularny sposób - na koncercie zespołu Feel, w trakcie, gdy śpiewali oni swój największy hit "Jest już ciemno", spadł na niego reflektor zawieszony nad sceną, co zaowocowało przerobieniem go na krwawą miazgę.

w tym momencie tak cichutko Kaja Paschalska ze łzami w oczach zaczęła śpiewać: "Przyjaciel potrzebny od zaraz" i cała publika złączyła się w kółeczku i śpiewała tą piosenkę, to było takie smutne i takie prawdziwe... Się na tym wzruszyłam ogromnie.

sis napisał/a:
Po obejrzeniu tego przez trzy dni nie wychodziłem z rozpaczy z domu.
a ja się schowałam pod łóżku ujawniając objawy choroby sierocej.

wszystko gra

sis  

Wysłany: 2007-11-26, 20:02   

sis napisał/a:
Cartman miał wysypkę, bo najadł się ogórków, które podał mu Stan za namową Super Niani. Kenny zginął w tym odcinku w wyjątkowo spektakularny sposób - na koncercie zespołu Feel, w trakcie, gdy śpiewali oni swój największy hit "Jest już ciemno", spadł na niego reflektor zawieszony nad sceną, co zaowocowało przerobieniem go na krwawą miazgę
Colorblind napisał/a:
w tym momencie tak cichutko Kaja Paschalska ze łzami w oczach zaczęła śpiewać: "Przyjaciel potrzebny od zaraz" i cała publika złączyła się w kółeczku i śpiewała tą piosenkę, to było takie smutne i takie prawdziwe...
Nie myślałaś nad tym, że powinnyśmy zacząć pisać scenariusze do SP? Ten odcinek zrobiłby furorę ;]

grlało, matulu

Colorblind  

Wysłany: 2007-11-30, 18:06   

sis napisał/a:
Nie myślałaś nad tym, że powinnyśmy zacząć pisać scenariusze do SP? Ten odcinek zrobiłby furorę ;]

Ty także czujesz magię w takowym odcinku? Ja myślę, że jeszcze można by było wtrynić gdzieś jakąś piosenkę Dody i w przyszłym roku dostajemy Różę Gali, jak to dobrze, że polska wersja SP tak inspiruje.

wszystko gra

Psycho Krusher  

Ostrzeżeń:
 1/3/5

Wysłany: 2007-11-30, 19:03   

Colorblind napisał/a:
sis napisał/a:

Ty także czujesz magię w takowym odcinku? Ja myślę, że jeszcze można by było wtrynić gdzieś jakąś piosenkę Dody i w przyszłym roku dostajemy Różę Gali, jak to dobrze, że polska wersja SP tak inspiruje.

A daj ty spokój. Jak to zobaczą na Ukrainie, to oskarżą nas o deprawację młodzieży i napadną zbrojnie. A ty i sis zostaniecie publicznie stracone. Tak byndzie, zaprawdę powiadam wam.

Natomiast chętnie bym zobaczył wersję aktorską SP. Zbychu byłby zaczypistym Kennym, sis- mamą Cartmana a Zombwij- psychologiem szkolnym. Ja bym mógł zagrać Chiefa :]

Tró

Colorblind  

Wysłany: 2007-11-30, 20:42   

Psycho Krusher napisał/a:
A ty i sis zostaniecie publicznie stracone.

przynajmniej coś by się działo, zresztą uratowanoby nas, wierzaj mi ^^

Psycho Krusher napisał/a:
Natomiast chętnie bym zobaczył wersję aktorską SP. Zbychu byłby zaczypistym Kennym, sis- mamą Cartmana a Zombwij- psychologiem szkolnym. Ja bym mógł zagrać Chiefa

a więc to tak? Nie obsadziłeś mnie w żadnej roli, to ja będę śpiewać.

wszystko gra

Odpowiedz do tematu