Dużo, ale to nie jest do końca miarodajne, bo na przykład filmy czy serialu mógłbym oglądać na telewizorze i wtedy czas spędzony przy kompie by się zmniejszył. Druga sprawa to nauka. Generalnie nie czuję się uzależniony, bo raczej nie siedzę tylko po to, aby siedzieć.
_________________ Unless I'm wrong, which, you know, I'm not...
człowiek honoru napisał/a:
ja nawet jak dobije do 600postów odczekam kolejny miesiąc i dopiero wtedy bede starałs ie o niebieskosc.
Owszem jestem. Siedze całymi dniam czasami, na przykład dziś, włączyłem kompa o 8 rano i zamierzam obcować z nim do 2-3 w nocy... z przerwami jedynie na czynnosci fizjologiczne i jedzenie. Zresztą nawet jak byłem w Poznaniu w roku akademickim, to codziennie laziłem na internet na wydziale zeby posiedziec. Zbychu mi świadkiem (zresztą on nie lepszy)
nie czuje sie uzalezniony od internetu dzis np. siedziałem łącznie ok 2h, wczoraj chyba 4, a przed wczoraj w ogóle. Moze siedze tak mało dlatego, ze są wakacje, cały lipiec pracowałem, w sierpniu całe 2 tygodnie mnie nie będzie, a wiec nie będę Wam zbytnio nerwów psół.
_________________ "Seks bez miłości to puste doświadczenie. Ale wśród pustych doświadczeń to jedno z najlepszych."
ja w sumie to juz nie nie musz siedzic traz siedze zeby mic zajecie ale kiedys nie mogłam wytrzymac bz kompa zwłaszcza jak mnie wciagneła pewna gra.... i znam nawet ksidza który sie uzaleznił od gier komputerowych ale jakos udało mu sie z tego wyjsc mysle ze to u niektorych z czasem mija
[ Dodano: 2008-08-01, 08:35 ]
ale
trzeba miec silna wole
Wysłany: 2008-09-13, 19:08
ja siedze przed kompem tylko jak mi się nudzi, albo ktoś chce coś ze mna na gg zalatwić. Wtedy przy okazji odwiedzam wszystkie strony, które odwiedzam codziennie ;P jednak wieksza czesc czasu [jesli juz siedze dlugo przed kompem] poswiecam ogladaniu jakiegos filmu czy też mojego ukochanego serialu [od niego jestem uzależniona, to fakt;p] . Nie wiem, moglabym przez kilka dni nie wchodzic wcale na kompa i by mi tego nie brakowalo
_________________ 'Być bohaterem przez minutę, godzinę,
jest o wiele łatwiej niż znosić trud
codzienny w cichym heroizmie.'Fiodor Dostojewski
jak nie mam nauki,to potrafie pół dnia siedziec,zalezy tez czy mam cos interesujacego do roboty w necie
a tak to siedze roznie,raz 15 min,raz 2 godz,a czasami zerknę tu i tam i schodzę.
_________________ Kocha się za nic. Nie istnieje żaden powód do miłości.
Paulo Coelho
jak nie mam nauki,to potrafie pół dnia siedziec,zalezy tez czy mam cos interesujacego do roboty w necie
a tak to siedze roznie,raz 15 min,raz 2 godz,a czasami zerknę tu i tam i schodzę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum