Windows XP Professional, SP2.
Jeszcze nic mu się nie działo, a mam go parę lat
Po drodze był tylko jeden format, ale bynajmniej nie dlatego, że się system posypał ^^
Vista , próbowałem zainstalować XP'eka na nowym kompie ale nie udało mi się ;/, Usłyszałem, że na tych najnowszych tylko vista... . No ale sama w sobie ona zła nie jest przynajmniej Ultimate.
Ja u siebie na kompie mam Windows XP SP2 oraz Linux Ubuntu 8.04.
hmm ja mam podobnie:P przeszedlem na ubuntu bo polubilem ten system ze wzgledu na mozliwosc dostosowania go do wlasnych potrzeb, darmowego oprogramowania, stabilnosci i wielu wielu innych:P lecz czasem lubie wrocic do win$hita ze wzgledu na troche rozrywki:) bo niestety jeszcze nei ma za duzo gier na linuksa jak i rowniez wine nei daje rady kazdej:P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum