Kiedyś oglądając program Cejrowskiego "boso dookoła świata" czy jakoś tak. Było pokazane plemię w którym wszyscy mieli dready ale zupełnie inne bardziej przypominały skóre niż włosy były bardzo zbite zakończone frędzelkami:D on chyba coś mówił że w swoje dready wcierają tłuszcz i coś jeszcze dodatkowo w tle kobieta swoje jakby tapirowała już zbite dready. Wiecie może coś o nich więcej i czy znacie inne takie przykłady?? Myśle że temat dosyć ciekawy pozdrawiam i zachęcam do dyskusji
Heh, nic nie słyszałam o takich plemionach, ale znam ludzi, którzy chcieli spróbować kąpieli dredów w piwie, lub wcierania popiołu co niby miało im pomóc...
No cóż...
Heh, nic nie słyszałam o takich plemionach, ale znam ludzi, którzy chcieli spróbować kąpieli dredów w piwie, lub wcierania popiołu co niby miało im pomóc...
No cóż...
Mi mój raz z grzywki wpadł do kawy efekt gdy cukier zasechł był twardy w tym miejscu zanurzenia a po umyciu końcówka zaczęła się rozwala i te głupie uczucie nie polecam takich eksperymentów:D
moje doświadczenie: po włożeniu do tymbarka jabłkowo-brzoskwiniowego dread lepi się ale przyjemnie pachnie. xD
_________________ Jutro, gdy zabraknie poezji,
Jutro dziwne słońce nauki zmrozi krew,
Jutro przestaniemy być piękni,
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum