Wysłany: 2006-05-15, 12:41 Czy dredy na blond włosach są ładne Polecający: dredy.nasze.net
Mam zamiar zrobić sobie dredy, jednak wszyscy mówią mi że będą brzydkie bo mam blond włosy Czy to prawda że na jasnych włosach dredy wyglądają beznadziejnie??
w dodatku moje włosy są sztywne i proste jak druty. Czy takie dredy będą mogły się dobrze zbić??
To fajnie też bym chciała tylko mam jeszcze problem ze starszymi słowa taty kiedy pierwszy raz wspomniałam o dredach cytuje"nie będziesz mi z takim makaronem na głowia chodzić a teraz marsz posprzątać pokój" teraz mięknie bo mówi tylko "opanuj się"
Wysłany: 2006-05-15, 17:15
No pewnie ze są fajne 8) u laski jeszcze nie widzia łam, ale u kolesi b. fajnei wygladają aaa zreszta taaa.kk.. widziałam u kumpeli, a nawet kuzynki (matoł_ze_mnie) no i wygląda b. dobrez
a ja sobie chybacałą głowe bede dorabac 8)
_________________ 'Być bohaterem przez minutę, godzinę,
jest o wiele łatwiej niż znosić trud
codzienny w cichym heroizmie.'Fiodor Dostojewski
Zato z moimi rodzicami bylo odwrotnie...najpierw tata zaproponowal dredy jak nazekalam na swoje wlosy a potem przekonywanie upartej mamy. Ale spoko wyszlo, zmiekla no i mam dredki, przecudne nadodatek. a kolor..hmm moze taki bardzo ciemny blad. Mnie sie podobaja
Wysłany: 2006-06-24, 14:56
Blond dredy są świetne... sam żałuje ze jestem brunetem mam kumpla z blond dredami i wygląda to zajebiście RÓB ŚMIAŁO. Moja mamuśka jak jej powiedziałem ze mam zamiar sobie zmontować dredy powiedziała mi ze bede "Wariot: i tyle
Cloud7, prawdopodobnie zrobie zimą ale one będą mialy 3 kolory (włosy mi tak od słońca jaśnieją) końcówki będą tak jasne że prawie białe środek trochę ciemniejsze no i przy głowie najciemniejsze (ale nie wiem czy o moich włosach można powiedzieć ciemne no ale w stosunku do całości to tak jak wyżej )
Dredy nigdy mi się nie podobały i wątpie żebym zmieniła zdanie. Każdy ma własną opinię i tego nie neguje . Gdybym jednak ja miała sobie skonstruowac takie cos na głowie , to bardzo bym się nad tym zastanawiała.
Mi się podobają na blond włosach Ja mam brązowe i w dodatku niejednolite, mój kolor w ogóle mi się nie podoba, ale farbować nie będę bo dopiero mi włosy wylezą, nie dość że wyrwą mi je przy robieniu to jeszcze mi wypadną przy farbowaniu, jednym słowem zostane łysa Joke of course
Mam jeszcze takie Pytanie, bo autor tematu pytał się o sztywne włosy...podobno z każdych włosów idzie zrobić dredy, ale jeśli włosy są tak sztywne że przy długości 6 cm nie idzie ich zaczesać na bok to jak myślicie pójdzie zrobić dredy ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum