Wysłany: 2006-09-07, 17:23 Czy Na wyposazeniu waszego piórnika jest Szydełko ?
Jak Wyżej. Czy nosicie szydełko do szkoły? Ja sam nosze i jak jest nudno to robie dreda którego później rozplątuje, tzn robie sobie takie praktyki żeby wiedzieć co i jak
Wysłany: 2006-09-07, 19:07
Polecający: dzieki sobie
ja mam z soba zawsze, jak nie w piorniku to w torbie, dzis myslalam ze jest w piorniku a bylo w torbie ale uzyczylam kolezance do wyjecia naboju z piora a tak to na nudy
_________________ Oko widzi tylko to, co umysł gotowy jest przyjąć.
A ja nie nosze szydełka w piórniku A wiecie dlaczego?? Bo nie nosze piórnika Ale szydełko chyba zaczne nosić i naucze jakieś kobitki poprawiać i na lekcjach będą walczyć
Wysłany: 2006-09-08, 14:32
Polecający: dzieki sobie
najlepsze jakie moze byc! a Karrlajn, mnei nikt nei kocha tylko tak czasem sie komus wyspnie ale szydelko w piorniku jest, moze kiedys kolo szydelka pojawi sie jakies zdjatko?
_________________ Oko widzi tylko to, co umysł gotowy jest przyjąć.
Do tego Typu zadań u nasz w szkole używa się Cyrkla, trzeba mieć oczy z tyłu głowy albo chodzi się poprzekłuwanym Czasem boli ale fajna rozrywka z tego co widze bo bynajmniej ja nie praktykuje
hehe no ja tez nosze szydelko w piorniku obowiazkowo;) plus drugie w torbie i trzecie w plecaku;P
dobry sposob na nude, a poza tym to narzedzie przydaje sie do wielu ciekawych rzeczy, nje tylko krecenia dredow;)
odkad tylko dredy posiadam zawsze mam szydlo w piórniku.w sumie rzadko go uzywam, ale czasem zobacze jakis odpadajacy dred to wtedy jest szybka akcja ratunkowa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum