no nie : D ale ja zauwazylam to ze niektorzyludzie patrza na ludzi w dreadach bardziej pozytywnie i jesli chodzi o plec przeciwna to takze wiekszosci podoba sie bardziej w dreadach niz bez: P
no nie : D ale ja zauwazylam to ze niektorzyludzie patrza na ludzi w dreadach bardziej pozytywnie i jesli chodzi o plec przeciwna to takze wiekszosci podoba sie bardziej w dreadach niz bez: P
otoz to - chodzi o to,ze z reguly zwraca sie uwage na kogos tylko dlatego,ze ma dredy ..niekoniecznie musi wyrozniac sie uroda;)
Podobają mi sie a jak! Sama takowa jestem i mam burze dredów na główce Ale może facetom sie nie podobają bo singlem jestem ??
[ Dodano: 2007-07-13, 14:01 ]
Podobają mi sie a jak! Sama takową jestem i mam burze dredów na główce Ale może facetom sie nie podobają bo singlem jestem ??
hmmm dobre pytanie ostatnio tę kwestię podejmowałem z "mą" kobitką i co się okazuję, "gust" nam się zminił kiedyś chciałem i ona zresztą też, żeby miała dready, a teraz wolę ją z normalnymi włoskami i tymi dwoma dreadami i jakoś nie wyobrażam sobie jej teraz w dreadach.
Poza tym, wydaję mi się, że wszystko zależy od osoby. Nie ukrywam, że niejednokrotnie wpadła mi w oko jakaś dreadziara, ale chyba nawet nie zwracałem uwagi na dready, tylko na osobę
btw. Kiedyś KRK w Kościółku nieopodal mnie widziałem ślub dziewczyny w dreadach i muszę przyznać, że wyglądała niezykle hmm uroczo :D zwłaszcza przy swoim prawie że łysym mężulku hehe
dla mnie nie ma to znaczenia, ale napewno by mi nie przeszkadzało. sam mam dready. a trzeba przyznac ze niektore kobiety wygladaja w dreadach niesamowicie:)
_________________ get up, stand up. stand up for your rights!
Wysłany: 2007-10-01, 21:52
Polecający: Google
Od kiedy zaczely mnie interesowac dready to szczerze mowiac przestalem juz prawie zwracac uwage na dziewczyny bez dreadow no moze z lekka sklamalem bo akurat podoba mi sie dziewczyna, ktora nie ma dreadow, ale w nich by byla jeszcze ladniejsza
_________________ "Remember: its better to burn out than to fade a way"
Wysłany: 2007-10-03, 06:42
Polecający: Google
Boruch napisał/a:
ale w gdansku niedobor...
A co ja mam powiedziec jestem z 20tys miasteczka tu jest z wszystkiego niedobor a dziwczyny w dreadach juz chyba nie ma zadnej, ale sie nie poddaje jak juz jakas sobie znajde to ja szybciutko na dready namowie chyba ze nie beda jej pasowac...
_________________ "Remember: its better to burn out than to fade a way"
Ostatnio zmieniony przez AvallDream 2007-10-08, 20:34, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum