no coz dla mnie dredy u dziewczyny niezbyt apetycznie wygladaja, ale kazdy lubi to co mu sie podoba
ogolnie dla mnie dziewczyna moze byc nawet lysa .... i bardziej mi sie bedzie podobac niz z dredami
odpowiedz na pytanie - jak najbardziej tak. ludzie z tych klimatow sa ludzmi specyficznymi, ciekawymi i zazwyczaj bardzo ciekawymi i zwariowanymi. poza tym kobieta z dreadami na glowie,na dodatek jakos fajnie ulozonymi, wyglada po prostu genialnie (przynajnmiej w moim odczuciu : P). sam mam dready i jakby moja dziewczyna miala dready to moglibysmny sobie nawzajem dokrecac i szydelkowac, pomagac itp. piekna sprawa.
_________________ Imagine there's no heaven
iIs easy if you try
No hell bellow us
Above us only sky
w sumioe to mi to zwisa czy bedzie miała czy nie, jak trafie tak zostanie a jak będzie miala dredy to zajebiście!! będziemy sobie dokręcać dredy nawzajem i jakoś tak miło będzie
zalezy od czlowieka, jak przedmowczynia mowila, osoby z podobnych srodowisk muzycznych i pogladowych podchodza do tego lepiej kiedys mi sie to zupelnie nie podobalo, ale w koncu zrobilam dready ... i scielam bo mnie wkurzaly lekko
eheheh najważniejszy problem, czy podobają ci się kobiety w dreadach
oj dziewczęta, dziewczęta
ja tam słyszałam i słyszę same pochlebne opinie, nawet pokuszę się o małą konkluzyjkę : po sfilcowaniu "awansowałam" w oczach płci męskiej
ooo uuu wyglądasz uroczo, świetnie ci w dredach, gdybym nie miał kobiety to bym się za ciebie zabrał
tak więc na brak zainteresowania moją osobą nie narzekam i twierdzę, że kobieta która nie potrafi o siebie zadbać to i bez dreadów dla panów atrakcyjna nie będzie i trudno się z tym kłócić, prawda ?
Wysłany: 2007-12-20, 19:09
hm , na początku mojemu chłopakowi strasznie podobały sie moje dready, zresztą reszcie moich znajomych facetów również, ale w sumie to później juź troche lipa, głupio się tak ciagle tulić do czegoś drapiącego , zwlaszcza ze Mój jest ponad głowę wyższy po jakimś czasie ścięłam dready w ramach odreagownia stresów tak więc to uściślając rozczesałam je wszystkieinne stresy odeszły hehehe. Co dziwne, te same osoby, które znały mnie sprzed zrobienie dreadów i zachwycały się bobami, prawie rozpływały się z uwielbienia na widok mnie bez batów ;] i chłopak też był bardzo zadowolony {dopiero wtedy dowiedzialam sie ze od jakiegos czasu troche go draznily;p}
wszystko kwetsia gustu ;-) ładnemu we wszystkim ladnie
_________________ 'Być bohaterem przez minutę, godzinę,
jest o wiele łatwiej niż znosić trud
codzienny w cichym heroizmie.'Fiodor Dostojewski
Nie poleciałbym na dziewczynę ze względu na same dready, chociaż miło by było gdyby takowe miała
_________________ " S : Nie wiem czemu, ale jak się wysram to mi zawsze na włoskach w dupie zostaje gówno...?
Z : A ja używam papieru toaletowego."
Nie ma to jak mieć kumpli, którzy dogłębnie dzielą się z innymi swoimi tajemnicami!
Dla tych którzy twierdzą że kobiety z dreadami dużo tracą proszęę klik
Przecież to nie jest kwestia dreadów, tylko tych pań, które nawet łyse prezentowałyby się wyjątkowo ponętnie, bo są po prostu ładne i tyle. Więc nie wiem, co wrzucenie tego filmiku ma na celu.
_________________ Częściej patrzę się na wschód
Chłopiec z rysunkową teczką
Kęsy zimowego słońca
Chłopiec zjada łyżeczką
Dla tych którzy twierdzą że kobiety z dreadami dużo tracą proszęę klik
Przecież to nie jest kwestia dreadów, tylko tych pań, które nawet łyse prezentowałyby się wyjątkowo ponętnie, bo są po prostu ładne i tyle. Więc nie wiem, co wrzucenie tego filmiku ma na celu.
Przecież to nie jest kwestia dreadów, tylko tych pań, które nawet łyse prezentowałyby się wyjątkowo ponętnie, bo są po prostu ładne i tyle.
oto chodzi, poza tym te panie są bardzo ustylizowane, dobrana poza, odpowiedni makijaż, poukładana fryzura dreadowa, strój - wszystko w należytym, zaplanowanym porządku. I tak jak sis słusznie zauważyła, nawet łyse - dobrze by się prezentowały ;p
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'A ja lubię zapach narkozy, a najbardziej - gdy jest męska' wszystko gra
Nie wspominając już o tym, że te zdjęcia mogą być po prostu mocno wyretuszowane. Photoshop czyni cuda, wiadomo to nie od dziś. Btw, sis, czy to nie Ty twierdziłaś, że dreadów nie da się zakręcić w loki? ;> Tamtym się jakoś udało ;p
Btw, sis, czy to nie Ty twierdziłaś, że dreadów nie da się zakręcić w loki? ;> Tamtym się jakoś udało ;p
Mam poważne podejrzenie, że niektóre z tamtych fryzur nie były dreadami, majstrowanymi metodą: ręce-grzebień-szydełko, tylko jakimś dreadopodobnym cudem stylizacji ^^ Więc nadal będę obstawać przy swoim.
_________________ Częściej patrzę się na wschód
Chłopiec z rysunkową teczką
Kęsy zimowego słońca
Chłopiec zjada łyżeczką
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum