Mam poważne podejrzenie, że niektóre z tamtych fryzur nie były dreadami, majstrowanymi metodą: ręce-grzebień-szydełko, tylko jakimś dreadopodobnym cudem stylizacji ^^
OK, Ty tu się znasz^^ ale te cuda stylizacji niemniej bardzo ładne, podobają mi się całkiem ^^
Szczerze to ujmujące są te dready-loki ;] mi się podobają, są takie subtelne i delikatne, ale nie wiem, ile one mają w sobie z prawdziwego, porządnego dreada.
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'Ooo, jak on mi strasznie pokaże!!! Ooo, jak ja okropnie zobaczę!!!' wszystko gra
Jestem chłopaczkiem jak narazie bez dredów ale może wkrótce. A wracając do tematu to dziewczyny w dredach bardzo ale to BARDZO mi sie podobają. Mieszkam w Poznaniu i rzadko widuje dziewczynę w dredach a w blond dredach to już wo gule.
Ja na przykład mając dziewczynę w dredach był bym z niej dumny i nie obchodziło by mnie co myślą inni ja bym bardzo ją kochał i to by nic nie zmieniło. No ale już kończę moje marzenia i wracam do rzeczywistości. Tak podobają mi sie.xD
hm , na początku mojemu chłopakowi strasznie podobały sie moje dready, (...) po jakimś czasie ścięłam dready w ramach odreagownia stresów tak więc to uściślając rozczesałam je wszystkieinne stresy odeszły hehehe.(...)chłopak też był bardzo zadowolony {dopiero wtedy dowiedzialam sie ze od jakiegos czasu troche go draznily;p}
wszystko kwetsia gustu ;-) ładnemu we wszystkim ladnie
Nigdy, ale to nigdy nie ścięłabym włosów dla chłopaka, a jeśliby mnie do tego namawiał to niestety, musielibyśmy sie pożegnać... i nawet nie byłoby mi przykro (albo stety, bo jeśli mnie nie akceptuje taką jaką jestem to znaczy, że jego uczucia są jakieś płytkie). Poza tym teraz chce żebyś pozbyła sie dreadów a potem...? strach sie bać!!!
_________________ musisz uwierzyć w siebie bo wiara czyni cuda....
dokladnie, nigdy bym nie sciela dla chlopaka dreadkow
a co do tego jak chlopcy na mnie patrza... wydaje mi sie ze teraz wiecej zwraca na mnie uwage ... moze dlatego ze jestem jedyna "taka " w moim miescie ^^ i rzucam sie w oczy.... nie wiem
_________________ ' Jedna Wiara Jeden Bóg Jeden Cel '
W mojej górskiej nie ma innej góralki w dredach jak ja, ale jakoś chyba nie było kogoś kto by sie mna zainteresował(przynajmniej ja o tym, nic nie wiem ), ale odkad jestem w Krk to .....ohohohooooo
_________________ musisz uwierzyć w siebie bo wiara czyni cuda....
Jestem dziewczyną i chciałabym nieć dredy ale ale co na to rodzina? chce być w życiu kimś z dredami i kolczykami na ciele to się nie łączy jedno z drugim
ogolnie moim zdaniem dziewczyny w dredach sa strasznie pociagajace!!NIE kazda laska podjela by sie tak odwaznego kroku.poniewaz ludzie lubia tepic tzw"odmiencow"a to ze ktos ma dredy swiadczy o jego odwadze I zamilowaniu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum