Wysłany: 2007-07-05, 21:32 Czy podobaja się wam dziewczyny w dredach?
Czy chcielibyście żeby wasza dziewczyna miała dredy?Czy uwazacie że to nie przeszkadza czy odwrotnie jest niekobiece ??Mam dredy i jestem dziewczyna i mam wrazenie ze od tego czasu chlopacy traktuja mnie zupelnie inaczej-jakbym nagle płeć zmieniła... Co wy na ten temat powiecie?
Ja bardzo chciałbym dziewczyne w dredach Tylko nie spotkałem jeszcze takiej Niestety dziewczyny w Kaliszu niechętnie robią sobie dredy.Nie ma nic bardziej intrygującego niż dziewczyna w dredach
Czy chcielibyście żeby wasza dziewczyna miała dredy?
tak, sama mam dready wiec nie przeszkadza mi to ^^ czasem wrecz bardzo mi sie podoba : ) (zalezy u jakiej dziewczyny ^^)
Kawa napisał/a:
Czy uwazacie że to nie przeszkadza czy odwrotnie jest niekobiece ??
tak nie przeszkadza bo w czym ? : DD zalezy jak na to patrzec bo niekotre osoby np odrzuca taki fakt najczesciej wystepuje to u tych osobnikow ktorzy uwazaja ze dready smierdza i jest to syf ^^
Moja mama np uwaza ze ejstem malo kobieca przez dready wiec tu juz kwestia gustu : D
Ja bardzo chciałbym dziewczyne w dredach Tylko nie spotkałem jeszcze takiej Niestety dziewczyny w Kaliszu niechętnie robią sobie dredy.Nie ma nic bardziej intrygującego niż dziewczyna w dredach
Byłam kiedyś w Kaliszu i fakt, naprawde rzucił mi sie w oczy brak dredów na ulicach..
Poszczelona napisał/a:
tak, sama mam dready wiec nie przeszkadza mi to ^^ czasem wrecz bardzo mi sie podoba : )
chodziło mi raczej o to czy płci przeciwnej sie podobaja u ciebie.
Jest tak jak Poszczelona napisała ludzie myślą stereotypami(dredy=brudas).Dziewczyna którą teraz próbuje "poderwać"nienawidzi dredów po prostu ich nie znosi.Twierdzi że ją odrzuca Ale jeszcze ze mną wytrzymuje choć każe mi ściąć Szkoda że nie znalazłem sobie niewiasty z dredami
tak, sama mam dready wiec nie przeszkadza mi to ^^ czasem wrecz bardzo mi sie podoba : )
chodziło mi raczej o to czy płci przeciwnej sie podobaja u ciebie.
pytanie brzmiało chyba jasno, więc Ci jasno odpowiedziałam : ]
a jesli chodzi tez o to czy płeć przeciwna wykazuje zainteresowanie to takze jest odpowiedz na tak ^^ wiekszosci dready sie podobaja : )
Ja reprezentuje płeć męską i w swoim imieniu piszę że dredy u kobiet bardzo chętnie.Jednak nie jestem obiektywny bo sam mam dredy i podobają mi się u każdego Potrzebna jest opinia człowieka bez dredów
Wysłany: 2007-07-07, 12:14
Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne
Nie, nie chcialbym, zeby moja dziewczyna miala dredy. Wole normalne wlosy... u kobiet dredy z innych pan mi naturalnie nie przeszkadzaja ;p sam zapuszczam wlosy na dredy ;p
Ostatnio zmieniony przez Katharsis 2007-07-08, 09:15, w całości zmieniany 1 raz
_________________ Nie idź tą drogą, szeroką drogą
Nie idź tą drogą, którą idą wszyscy
Nie idź tą drogą, szeroką drogą
Popatrz jak oni na tym wyszli.
Tyle powiem
wiadomo że technogratom, wytapetowanym lalkom barbie i ich chłoptasiom się nie podobam, ale ich zdanie mnie akurat tyle interere, co zeszłoroczny śnieg.
jednak normalni (wg mojego pojęcia normalności oczywiście) faceci, ci, z którymi przebywam, nie mają nic do tego, co mam na głowie, traktują mnie tak samo jak wcześniej, niektórzy lepiej ;p
_________________ Jutro, gdy zabraknie poezji,
Jutro dziwne słońce nauki zmrozi krew,
Jutro przestaniemy być piękni,
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień..
Moi koledzy np. ze szkoly traktuja mnie niby lepiej jod kiedy mam dredy bo własnie nie patrza na mnie jak na dziewczyne tylko bardziej kumpla. Rozumiem cie Kawa, ale za to faceci z innego srodowiska hmmm..bardziej rockowego czy reggae (nie wiem jak to okreslic-np. ci ktorych poznaje na koncertach) podchodza do dziewczyn w dredach wrecz bardziej "przychylnie" poniewaz własnie wiadomo ze nie jest to pusta wytapetowana barbi
_________________ coco jumbo i do przodu-to moje hasło!dobre, nie??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum