Witam, chce sobie zrobić dredy...tylko nie mogę zdzierżyć dłuższych włosów;) więc chce sobie doczepić! chciałbym sobie zrobić nie za grube--powiedzmy grubości palca serdecznego.
myślę że długość--tak do ramion tylko nie wiem jaka ilość....bo szczeże powiedziawszy nie wiem ile to jest np 50. chcę po prostu takiej grubości na całą głowe;]
ile by kosztowała taka zabawa łącznie z tymi syntetycznymi??
i jakie włosy syntetyczne kupić?? gotowe dredy? czy może proste?
pytałem się w jednym "studio" i powiedzieli mi że zrobienie dredkow z takich wlosow to 100zl, 50 za doczepienie syntetycznych dredow i 2 paczki wlosow syntetycznych to koszt 150zl czyli w sumie 300zł..... trochę drogo....
co sądzicie? tanio? drogo? moze być? a może ktoś ma lepsze oferty??
a tak w ogóle to witam wszystkich jako świeży narybek na forum
[ Dodano: 2007-01-07, 20:44 ]
hmmmm nie widzę nigdzie cen gdzie byłyby włosy po 75zł.... tylko albo 40zł albo 90...
a to dlaczego? takie dredy nie będą dłuższymi włosami?
mikeqp napisał/a:
powiedzmy grubości palca serdecznego
rożni ludzie - różne palce
mikeqp napisał/a:
i jakie włosy syntetyczne kupić?? gotowe dredy? czy może proste?
jakoś do syntetyków nie jestem przekonany, z prostymi będziesz miał dużo więcej roboty, a gotowe ciężko dostać ale chyba najlepszy wybór według mnie więc jeśli masz możliwość to polecałbym gotowe dredy
co do cen jest bardzo różnie, klika osób się tu pewnie zaraz wypowie co siedzą w tym głebiej, więc ja już sie nie odzywam
hmmmmma możesz coś więcej napisać?? dlaczego naprzykład?? byłbym wdzięczny
najprosciej napisac,ze dredy syntetycznie roznia sie od naturalnych: wygladem,struktura,a co za tym idzie takze w jakis sposob ich pielegnacja..
generalnie jestem zdania,ze jednak najlepsze sa dredy naturalne-takze do przedluzania
A pielęgnacja nie jest łatwiejsza?? zamierzam sobie doczepić syntetyki a jak mi moje naturalne urosną, no to wiadomo;] pozbęde się ich;D
a nie bardzo odpowiada mi noszenie"używanych" włosów
A pielęgnacja nie jest łatwiejsza?? zamierzam sobie doczepić syntetyki a jak mi moje naturalne urosną, no to wiadomo;] pozbęde się ich;D
a nie bardzo odpowiada mi noszenie"używanych" włosów
moja opinie jest tak,ze latwoej zajac sie dredami /w ogole wlosami/ naturalnymi..
a dredy doczepic mozesz przecie dredy nieuzywane, no chyba,ze ogolnie masz awersje do wlosow naturalnych
ja mam 2 syntetyki i szczerze mowiac nic przy nich nie robie bo nawet wloski z nich nie wychodza i wygladaja jak brawdziwe doczpeilam je do picu ale zetne bo ich nie lubue polecam naturalne wlosy
haha lenistwo sie klania, ale mowie szczerze nie czuje jakby to byly dready widac ze to takie fee i sztuczne ...
mikeqp napisał/a:
no wiem wiem też wolałbym naturalne.....ale nie wiem czy czyjeś
na poczatku jak trzymalam dreada z czyis wlosow to mialam jakies takie dziwne cuzucie ze fuu teraz nosze je zaweprzy sobie doczepione do moich (jest ich tylko 10 narazie) i czuje jakby byly moje zero wstretu no ale to juz zalezy od Ciebie
jeśli tak Cię to odrzuca to najlepiej poczekaj aż włosy trochę podrosną i zrób ze swoich
i tak będziesz się musiał przyzwyczaić do dłuższych włosów więc tak stopniowo będzie pewnie łatwiej no ale te czekanie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum