Wysłany: 2007-01-28, 00:29
Polecający: Mama mi poleciła ;]
co kto lubi .... kraj jest wolny wiec mozna wszystko (prawie )... ja zrobilem dredy bo mnie sie meeega podobaja a nie po to zeby byc "elo" .... zreszta kto by mnie za takiego uwazal maja moje dredki w takim stanie jaki sa
_________________ "A guy walks up to me and asks 'What's Punk?'. So I kick over a garbage can and say 'That's punk!'. So he kicks over the garbage can and says 'That's Punk?', and I say 'No that's trendy!"
Dla niektorych zwykla fryzura dla niektorych cos wiecej, ale jak zobaczylam mandaryne z dredami to mialam ochote ja znlesc i jej je wyrwac U mnie w school jest pewna laska ktora zrobila dredy "bo teraz taka moda jest" jezdzila z nimi na dyskoteki (no bo ona RoShOfFa jest) i wogole a po jednej z dyskotek jej dredziochy jej ktos scial <hih>. He he "a takie ladne byly, amerykańskie" no i w chu.j kasy kosztowaly bo przedluzane byly ...
ma ma, i nawet całkiem fajne... ale ni jak sie to ma do Rasta... jak Meler(ten od playboy'a-nie wiem czy dobrze zanwisko napisalem ) sie jej pytał w "dzień dobry TVN" (dawno temu to bylo) czy to ze mowi, ze zmienia styl, to znaczy ze przechodzi na reggae, rasta itd, to ona nawet nie wiedziala co to jest wiec nie kazde dredy są na głowie rastamana
_________________ Zamykam oczy i widzę piękny świat
to ma wyobrażnia, to co często widzę w snach
Wysłany: 2007-02-16, 12:05 Re: Dready = rasta ?
Jesli nosisz dready, ubierasz sie w "papuzie" kolory, to przez innych jestes postrzegany jako RAstaman, ale dla wielu rasta, to tlyko palenie Marihuany i nic wiecej. JA osobiscie nie uważam sie za rastamana, choc nie ukrywam ze chcialbym nim byc.
_________________ [...] Jah jest Prezydentem, Jah jest Kierownikiem ,Jah- Jah jest Trenerem, ja jestem jego Zawodnikiem [...]
Ja zrobiłam dredy, bo od ponad roku chciałam je mieć, nie dla tego,żeby zakogoś uchodzić,ale dla siebie. Zresztą z rasta mam niewiele wspólnego - słucham KATa, Behemoth'a, czyHuntera, wiec o byciu rastanie ma moim przypadku mowy No a poza tym, to fryzura nie powinna kogoś klasyfikować
No a poza tym, to fryzura nie powinna kogoś klasyfikować
tak jesli ktos uwaza dready tylko za fryzure to sie z Toba zgodze ale nie wszyscy uwazaja ze dready to tylko i wylacznie fryzura dready to cos wiecej : ]
no ja je mam..od wrzesnia juz! chcialem je miec, baaaaaaaaaaaardzo baaaaaaaaardzo!! no i mam... a czy jestem rasta.... zalezy kto jak to rozumie...
kocham raggae, czasem se zapale, ubieram sie luzacko w zolty kolor nawet czasem...
ale zadne Jah-propagandy" mnie zbytnio nie kreca:D
_________________ -Niemogę...
-To podnieś nogę i powiedz "mogę"!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum