Wysłany: 2006-11-25, 22:02
Imo - z przedziałkiem. Ja mam ale 'nie używam' jak masz przedzialek ozesz z nimi zronbic co chcesz nawetr cos w style 'wygladaja jakbys nie miala przedzialka ' co prawda moj niejedt idealny, bo na glowie [czubek] ma tak troche po boku go na prawo a z tyłu mam lekko krzywy, tzn jakoś jeden dread 'sie wylamal'. Osobiście radze 'z'
_________________ 'Być bohaterem przez minutę, godzinę,
jest o wiele łatwiej niż znosić trud
codzienny w cichym heroizmie.'Fiodor Dostojewski
Wysłany: 2006-11-26, 15:17
mysle ze to kwestia tego jak obecnie nosisz fryzure, jesli masz dotychczas przedzialek, to nie zmieniaj
bez przedzialka dredy wydaja sie gesciejsze, nie ma tego takiego przeswitu skory widocznego, natomiast z przedzialkiem latwiej podzielic dredy na dwa kitki, warkocze etc...jesli robisz dredy zostawiajac sobie grzywke to przedzialek w ogole nie jest potrzebny...
pozdrawiam
_________________ warkoczyki (od 200zł), dredy (od 50zł), piercing (50zł), tatuaże
Ja mam przedziałek ale nie na samym środku głowy Tak jak mam jest fajnie czemu mam mieć tak samo jak inni ? ;P Tak za parę lat zetnę dredy i zrobię jeszcze raz
ja tam wolę bez. dobry dreadmaker podzieli równo, a nie ma widocznej 'linii podziału' dreadów. choć zgodzę się, że wszystko zależy od tego, jaką fryzurę nosiło się wcześniej. ja miałam burzę kręciołków, więc dready mam bez przedziałka (zresztą robione samodzielnie, więc nie było problemu z niekumatym dreadmakerem)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum