Wysłany: 2006-06-28, 14:10 Lepiej z przedziałkiem czy bez?
Najpierw chce wam podziękować za odpowiedzi na moje wcześniejsze pytania Teraz kiedy mam już ustaloną wizytę u dreadmakera to zastanawiam się czy zrobić sobie przedziałek czy nie. Wyglądowo lepiej podobają mi się dredy z przedziałkiem na środku, ale nie wiem czy będzie np. mi je dobrze się związywało kucyk. Powiedzcie jak to u was wygląda i co wolicie?
Ja jeszcze nie mam dredków, ale jak bym sobie robił to raczej bez przedziałka... bedziesz wyglądał bardziej rasowo bez
Jestem dziewczyną Mówisz, że bardziej rasowo się wygląda? No nie wiem
Rhorvald napisał/a:
TYLKO z przedziałkiem!
Kucyk będzie spoko wyglądał, normalnie:)
A nawet rozpuszczone będą ładne, tak więc polecam przedziałek!!
No ja też właśnie tak myślę. Jak widzę jak ludzie mają porobione te dredy bez przedziałka to aż mnie strach bierze, bo one nie są jakoś ładnie wydzielone. Te kosmyki na dredy to są wtedy brane, który bliżej i człowiek później nie wiadomo co ma na głowie
Bez przedziałka Ci wszystko będzie sterczeć..Szczgólnie na początku na pewno..
Dready z przedziałkiem wyglądają schludnie i ładnie i da się z nich zrobić wiele więcej fryzur
ja mysle ze to nie ma róznicy
wedle upodobania
ja mialam obydwa razy z przedzialkiem
bynajmniej jak je rozpuscilam to nie odstawal mi jakis na srodku w strone w ktora nie powinien
kazdy ukladal sie w swoja strone przedzialka
a rasowosc nie ma tu nic do tego
_________________ Elvis królem był i popychał wszystkich w tył --- robie dready
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum