Niech mnie ktoś przedzierga, ale tak porządnie, bo już mi sieee nieeee chceeee >.<
A naprawdę mam mocne postanowienie, by tym razem odpicować wszystkich chłopaków, tylko już nie mam siły, a tylu ich jeszcze przede mną. Dready to zuo, powiadam wam ^^
_________________ Częściej patrzę się na wschód
Chłopiec z rysunkową teczką
Kęsy zimowego słońca
Chłopiec zjada łyżeczką
mogę Cię pocieszyć, że gdybyś mieszkała w Cieszynie tobym do Ciebie popędziła z radosną miną wyszydłować dready w zamian za kubeczek dobrej herbaty/filiżankę pysznej kawy ;P
Gorsze dni z dredami.. się zdarzają ale nie do tego stopni, żeby je ściąć A jak swędzi to nigdy do łez... wtedy po prostu wiem ze czas na mycie, a myje raz w tygodniu, czasem rzadziej. Co do szydełkowania to ....... uuuu przydałby sie ktoś do pomocy!!! zwłaszcza odrostów..
Pierwszy raz mam dosyć moich dredów.
Teraz po myciu są takie ciężkie, głowa boli i jakieś bąble wyskoczyły ałaa!
mam ochotę wziąć nożyczki i je obciąć, choć wiem że tego nie zrobię he
Ja natomiast po raz pierwszy od dawna nie mam swoich dosyć ;D
Zawzięłam się i dokręciłam dziadów. Całą bandę, co do jednego. Trwało to makabrycznie długo, złamałam przy okazji dwa szydełka, pozdzierałam palce, ale są odpicowani tak, że najstarsi górale nie pamiętają ich w tak zacnym stanie.
Do następnego mycia zamierzam się napawać swoim osiągnięciem. A po myciu zapewne powrócę do tego tematu i zacytuję:
krata90 napisał/a:
mam ochotę wziąć nożyczki i je obciąć
;]
_________________ Częściej patrzę się na wschód
Chłopiec z rysunkową teczką
Kęsy zimowego słońca
Chłopiec zjada łyżeczką
mam pytanie komu przeszkodzil moj post w tym temacie??Chodzby 4 posty wyzej i wile innych gdzie ludzie powtarzaja sie z pytaniami nikomu nie przeszkadza?
"hahaha to tnijcie!Ja mialem ten sam problem,az w koncu ciach i nie ma:-)"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum