• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Czat • Katalog Firm
• Rejestracja • Zaloguj • Album

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

Dreadman  

Wysłany: 2008-05-08, 21:56   

nie skonczy sie!Mi nic nie pomaga...prosby,modly,szaman,dermatolog!To prawdziwy recydywista :rotfl:

Panna_Nikt  

Wysłany: 2008-05-10, 16:11   
   Polecający: google

Ja mam swoje niedługo,ale dosyć już mam .

Szydełkowania,tego,że siedzę nad tym po kilka godzin, moje palce umierają, a one i tak idealnie nie wyglądają . :zdegustowany:

Ogólnie nie jest tak źle,ale jak przeczytałam,że w lato trzeba je myć codziennie,albo co kilka dni to zamarłam :zakrecony:
Rozpadną mi się przecież,nie będę nadążać. :wstyd:
Sennego dnia w królestwie mroku...''

sis  

Zaproszone osoby: 2

Wysłany: 2008-05-11, 11:36   

Panna_Nikt napisał/a:
jak przeczytałam,że w lato trzeba je myć codziennie,
Wierzysz we wszystkie przeczytane mity odnośnie dreadów? ^^
Wiadomo, że latem, gdy jest gorąco, skóra głowy się bardziej poci, ale to, jak często będziesz je myć, zależy od Ciebie.
Chłopiec zjada łyżeczką

grlało, matulu

wilku  

Wysłany: 2008-05-11, 11:58   

hym..gorsze dni...no coż.szczerze powiedziawszy za bardzo lubie ten moj makaron na glowie by sie na niego irytowac. szydelkowanie nie jest takie zle<choc przyznaje ze czasem mi się nie chce> a mycie...to kwestia przyzwyczajenia. wiem ze w kazda sobote z ranca mam leb wymyc i jakos tak juz po dosc dlugim czasie sie przyzwyczailam;)

Avar  

Wysłany: 2008-06-02, 23:09   

eeej, to normalne ze swedzi jak umyjesz po 2ch miesiacach:) skora byla dobrze nawilzona lojem, miala ciagle bardzo przyjemny i komfortowy klimacik, a tu nagle staje sie sucha po umyciu. dla skory to szok. tak reaguje kiedy się umyje po bardzo dlugim czasie:) myj częsciej, nie bedzie szczypac:)

sis  

Wysłany: 2008-06-09, 19:44   

Byłam dzisiaj u fryzjera...

Tylko w charakterze osoby towarzyszącej, ale kiedy widziałam panią, dziarsko machającą maszynką, poważnie rozważałam opcję podstawienia łba pod tę maszynkę.
Dready w takie upały to mordęga, czuję się jak w wełnianej czapie ^^ Ja chcę, żeby było chłodniej! ^^
Chłopiec zjada łyżeczką

grlało, matulu

noziizy  

Wysłany: 2008-06-14, 14:01   

ja chyba zetnę bo w wakacje nie dadzą mi zyć ale strasznie mi szkoda. :zalamany:

natty  

Wysłany: 2008-06-14, 22:48   

Ja przyznam, też miałam ostatnio chwilę słabości i chciałam ściąć moje dreadki.... ale rozmowa z kolegą i hasło: 'nie daj sie upupić' skutecznie wybiło mi to z głowy :) Teraz wręcz przeciwnie... pojawiają mi się nowe... :P bo... takich długich mam szczęśliwą 7-mkę z tyłu, u dołu głowy... teraz do akcji weszła wełna i powoli z dnia na dzień kształcą się na całości włosów... :)

CzeRWonak;)  

Wysłany: 2008-06-24, 01:18   

ciągle o tym szydełkowaniu grr.... ja swoje dredy szydełkowąłem ciągle przez..yy miesiąc :P ... później tylko raz przejechałem. najważniejsze żeby je zbić na całości jak nalepiej, a odrosty, leje na to ;) się same formują :P wuchta włosów powyłaziła... moge se nowe dredy popbić :rotfl: ... co do mycia... na początku dość często 2 razy w tygodniu. teraz różnie... :zawstydzony: od 2 tygodni przymieżam się do umycia, ale jest ciepło, wakacje i coś czasu brak :P ... nawet mnie bania nie swędzi :zdziwko: . natomiast moją najgorszą zmorą jest ten p******* k**** łupież :kwasny: :wstyd: ogólnie mam to gdzieś, tylko że jak założe czarną koszulke, rozpuszcze dredy to po chwili biało na ramionach :kwasny: , wytrzepuje itd.. nawet jak umyje to po 4 dniach jest go znowu wuchta wzrrr

nie ścinam:P

sis  

Wysłany: 2008-06-24, 01:30   

CzeRWonak;) napisał/a:
nie ścinam:P
Ja póki co też nie, za bardzo się do nich przywiązałam ;]
Klnę na nie minimum raz w tygodniu, mam ich dosyć, wkurzają mnie nieziemsko, wiecznie gdzieś mi się plączą, ciągle moczę je w kawie, ale jak na razie nie mogę sobie siebie bez nich zwizualizować. Moje ci one!

A odrosty dobra rzecz, łatwiej wypłukuje się z nich szampon i mycie łba zamiast dwóch godzin zajmuje zaledwie jedną ;]
Chłopiec zjada łyżeczką

grlało, matulu

Uluś  

Wysłany: 2008-06-24, 11:45   

Ja mam dredziki od zaledwie 7-8 miesięcy. Scinać nie zamierzam, nie przeszkadzają i w ogóle och i ach. Czekam aż będą dłuuuugie. ;) :cool:

Dreadman  

Wysłany: 2008-06-24, 20:29   

no wlasnie ja tez na nie klne nawet codziennie,wszedzie wlaza,czerep swedzi jak cholera!nie potrafie tez sie bez nich zwizualizowac ale jednak decyzje juz podjalem-scinam za ok.miesiac moze wczesniej!wlasnie terazmnie swedzi leb i znow na nie klne!Szkoda mi ich bo to czesc mnie ale...ehhhhhhhh!Pozdrawiam

mea  

Wysłany: 2008-06-25, 10:54   
   Polecający: Dzięki sobie.

raz miałam taką kompletną załamkę, ponieważ mam problem z dokręcaniem odrostów.
Ale mi przeszło i jakoś sobie radze :)

..::mŁoDa::..  

Wysłany: 2008-06-26, 11:28   

no tego się nie spodziewałam... od dawna chcę mieć dredy, ale dopiero w te wakacje mogę zrobić, a z tego co czytam to mają dość dużo wad. To chyba nie znaczy, że każdemu jest z nimi tak niewygodnie? Z jednym z użytkowników tego forum umówiłam się na dredowanie w środku wakacji, a teraz mam dylemat czy to był dobry wybór, jeśli resztę wakacji chcę spędzić nad morzem i na słońcu?

owad.lezacy  

Wysłany: 2008-06-26, 12:01   

..::mŁoDa::.. napisał/a:
a teraz mam dylemat czy to był dobry wybór, jeśli resztę wakacji chcę spędzić nad morzem i na słońcu?

spokojnie : D mi dready az tak bardzo nie przeszkadzaly miały tez duzo zalet, ale wiadomo ze po 2 latach czasem cos czlowieka w nich potem juz denerwuje : D

biegam w bikini po całym mieście, gdzie jest mój wróg dajcie go nareszcie : > !
miau miau miau !

Odpowiedz do tematu