• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Czat • Katalog Firm
• Rejestracja • Zaloguj • Album

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

zlazdzisia 

Wysłany: 2008-04-16, 18:02   

Absurd napisał/a:
zrobilam bo zawsze chcialam je miec ... zawsze zastanawilam sie jak to jest miec takie kluski na glowieno i sprawdzialam :P

No właśnie! Tyle osób wokół mówi: jakie masz fajne dready, ja zawsze chciałem/am mieć!

Ciekawi mnie dlaczego w takim razie sobie nie zrobili. Chciałam, zrobiłam, podoba mi się to! a nie gadam wokół jak fajnie byłoby mieć! :D

Hipek564  

Wysłany: 2008-04-24, 12:53   

Ja będę robił, ponieważ mi sie podobają dredy a pyzatym w moim mieście nikt już nie chodzi w dredach che sie wyróżniać.

:)

Monia100 

Wysłany: 2008-05-03, 12:54   

Po co robic dredy??
A po co prostowac czy krecic wlosy???

Panna_Nikt  

Wysłany: 2008-05-03, 20:15   
   Polecający: google

Ja na początku bardzo się wahałam...

Dlaczego zrobiłam?
Bo bardzo mi się podobały?To było zawsze jedno z moich małych marzeń,a one są po to by je spełniać.
Reggae słucham,słuchałam,ale czy to ta muzyka miała na nie jakiś wpływ?Nie,ja.

A może chciałam sobie tym coś udowodnić?
Tym,że dam radę,że to coś nowego,odrzucić zdanie innych.

;)
Sennego dnia w królestwie mroku...''

Karczoch  

Wysłany: 2008-05-31, 23:28   

Panna Nikt napisał/a:
Ja bym sobie osobiście nigdy nie zrobiła, ale niektóre mi się bardzo podobają. To zależy. Różnie ludziom do twarzy, w różnych fryzurach. ;)

Panna_Nikt napisał/a:
Dlaczego zrobiłam?
Bo bardzo mi się podobały?To było zawsze jedno z moich małych marzeń,a one są po to by je spełniać.

jesteście dwoma różnymi osobami, czy taka rozbieżność w czasie jest? xD

Umysłowa konsumpcja towaru taśmowego. ^^

przytyłam pół kilo.

brawurka0071  

Wysłany: 2008-06-01, 12:35   

Ja nadal się waham :/ ale jak czytam forum to moje wątpliwości coraz bardziej nikną ;)
Także mam nadzieję, że do końca wakacji tzn. końca września to cudo zjawi się na mojej głowie :) <oczywiście nie samo>

..::mŁoDa::..  

Wysłany: 2008-06-26, 12:15   

ja powiem tyle - chcę zrobić bo są ZAJEBISTE, mogłabym podawać wiele powodów, ale jestem wśród ludzi, którzy je znają może nawet lepiej ode mnie więc po co?
i pozostaje mi tylko jeden problem, chciałam wyglądać inaczej niż reszta, a tu się kończy "moda na emo" i wszyscy zaczynają słuchać reggae i niby nie mam nic przeciwko, ale wkurza mnie to jak ktoś tak lata za tym co jest na topie i boję się, że jak ja zrobię to już pół miasta będzie miało dredy ;/ :suchy:

Karczoch  

Wysłany: 2008-06-27, 09:32   

..::mŁoDa::.. napisał/a:
a tu się kończy "moda na emo" i wszyscy zaczynają słuchać reggae i niby nie mam nic przeciwko, ale wkurza mnie to jak ktoś tak lata za tym co jest na topie i boję się, że jak ja zrobię to już pół miasta będzie miało dredy ;/ :suchy:

wiesz, u nas tak właśnie było, w zeszłe lato dready miało 80% ludzi w wieku gimnazjalnym. dramat ^^
no, ale wszystko się kiedyś kończy i teraz moda na dready minęła ;)

przytyłam pół kilo.

Panna_Nikt  

Wysłany: 2008-06-27, 12:14   
   Polecający: google

Karczoch napisał/a:
Panna Nikt napisał/a:
Ja bym sobie osobiście nigdy nie zrobiła, ale niektóre mi się bardzo podobają. To zależy. Różnie ludziom do twarzy, w różnych fryzurach. ;)

Panna_Nikt napisał/a:
Dlaczego zrobiłam?

jesteście dwoma różnymi osobami, czy taka rozbieżność w czasie jest? xD

Dwoma różnymi :hyhy:
Zauważyłam jej nik,ale stwierdziłam,że swojego nie będe już zmieniać.
Różnimy się tylko _ ,ale Panna Nikt chyba już forum nie odwiedza z tego co widzę .

Co do tej mody; u Nas chyba dopiero się zaczyna,mam nadzieje,że nie wejdzie w życie.
Szpan jest głównym powodem,że wymalowane emo-dziewczynki robią sobie dredy,farbują na różowo i chcą być mroHn3 :luka:
Do różowego nic nie mam,przykład tylko podałam oczywiście ;3
Sennego dnia w królestwie mroku...''

..::mŁoDa::..  

Wysłany: 2008-06-27, 12:42   

Karczoch napisał/a:
a tu się kończy "moda na emo" i wszyscy zaczynają słuchać reggae i niby nie mam nic przeciwko, ale wkurza mnie to jak ktoś tak lata za tym co jest na topie i boję się, że jak ja zrobię to już pół miasta będzie miało dredy ;/ :suchy:

wiesz, u nas tak właśnie było, w zeszłe lato dready miało 80% ludzi w wieku gimnazjalnym. dramat ^^
no, ale wszystko się kiedyś kończy i teraz moda na dready minęła ;)

tylko pozazdrościć, a ja byłam zachwycona, jak wszyscy się bawili w emo to ja się wyróżniałam, a teraz sie zaczyna... Najśmieszniejszy jest fakt, że gdy zapytam np. tych dawnych emogirls od kiedy słuchają reggae to są zaskoczone jak mogę tego nie wiedzieć... Bo przecież od zawsze :P Nie lubię pozerstwa

akrobata1 

Wysłany: 2008-06-28, 21:10   

Odpowiadajac na tytul tematu chcialbym powiedziec ze dredy robie bo uwazam ze to wiecej niz ulozenie wlosow. Jest to idea, tred, a czasem nawet filozofia.
Nie zgadzasz sie ze mna? Zrob sobie dredy to sam to poczujesz i przyznasz mi racje.

Karczoch  

Wysłany: 2008-06-29, 12:45   

akrobata1 napisał/a:
Jest to idea, tred, a czasem nawet filozofia.

którą wyznajesz tak? a jaka to idea? jaki tred(?) ? filozofia? opisz, proszę.

Cytat:
Nie zgadzasz sie ze mna? Zrob sobie dredy to sam to poczujesz i przyznasz mi racje.

aha, czyli jak ktoś sobie zrobi dready to nagle czuje przepływającą przez wnętrze filozofię? hmm, ciekawe.
a jak dreadów nie ma to tego nie zrozumie?

przytyłam pół kilo.

lookintomyheart 

Wysłany: 2008-06-29, 16:27   

ja je tylko zrobilem bo sie zapuscilem z wlosami i grzywka mi juz do buzi wchodzila troche mnie to irytowalo :P myslalem rowniez ze latwiej o czystosc z tym i sie przejechalem jesli chodzi o ten aspekt :D
pozatym zawsze mi sie marzyly takie nogi pajaka na glowie :D

Uluś  

Wysłany: 2008-07-01, 10:17   

Mnie też zawsze się podobały.
Moje włosy mnie wkurzyły tym bardziej,iż musiałam codziennie przed wyjściem do szkoły myć głowę.
A,że obracam się w klimacie i słucham muzyki (reggae, rock) najczęściej chyba charakterystycznej dla większości dredziarzy, to tak wyszło iż mam dredziochy ;) :P

Agatha  

Wysłany: 2008-08-06, 14:23   

ja powiem tyle - chcę zrobić bo są ZAJEBISTE, mogłabym podawać wiele powodów, ale jestem wśród ludzi, którzy je znają może nawet lepiej ode mnie więc po co?
i pozostaje mi tylko jeden problem, chciałam wyglądać inaczej niż reszta, a tu się kończy "moda na emo" i wszyscy zaczynają słuchać reggae i niby nie mam nic przeciwko, ale wkurza mnie to jak ktoś tak lata za tym co jest na topie i boję się, że jak ja zrobię to już pół miasta będzie miało dredy ;/ :suchy:

dokładnie boje się o to samo i sama nie wiem czy wstrzymać się jeszcze rok czy robić je już :P

Odpowiedz do tematu