Codziennie nad Tym myśle i dochodze do wniosku "żeby wyrazić Siebie " każdy chce coś z siebie pokazać światu i dlatego ja robie dredy tak samo jak niektórzy jeżdżą na desce, albo chcą albo jakieś inne hobby
ja zrobilam dready dlatego iz uwazalam ze bardzo do mnie pasuja
cos nienormalnego
a tak na prawde to nie wiem skad mi sie to wzielo
wiem ze odkad pamietam zawsze chcialam miec dready
no i mialam 2 razy
_________________ Elvis królem był i popychał wszystkich w tył --- robie dready
Ja zrobiłem sobie dready, bo chciałem już od dawna , słucham reggae, ale nie identyfikuje się z zadna subkultura ...poprostu chciałem zobaczyc jak to jest , poza tym ludzie w dreadzch są wyzwoleni i przezyli mentalna revolucję
jah blesinnnnnnnnnnn pozdro
_________________ "There's a natural
mystic blowing through the air
If you listen carefully now you will hear"
dredy zrobiłem bo miałem za długie włosy, a tak mi się ładnie skróciły. poza tym moj były wielki duchowy wódz miał dredy i bardzo mi się podobały. miałem już na głowie wszystko(lub prawie wszystko) oprócz afro i śmiało mogę stwierdzić, że DREDY TO NAJLEPSZA FRYZURA NA ŚWIECIE:) Yeah! nie zamienię na nic innego!:)
_________________ Kim Ty jesteś, że tak Cię nienawidzę?
Wysłany: 2006-10-11, 21:31
bo kojarzą mi się z grzywą lwa...z ludzmi promienno-pogodnymi....jest wiele powodow dla ktorych zrobilam dredy...mozna by wymieniac i wymieniac, chyba nie ma wielu osob, ktore zrobily dredy z jednego powody...
_________________ warkoczyki (od 200zł), dredy (od 50zł), piercing (50zł), tatuaże
Wysłany: 2007-03-04, 18:59
ja keidys zrobilem nauczycielowi pogadanke jak mi cos na temat dreadow powiedizal to mu odpowiedizal ": ze dreadmi mam dla tego zbye sie wyrozniac zeby przelamac system":D i takie tam pierdoly ale czasem mysle e to jest prawda:D:D
_________________ ...I want to be as free as the spirits of those who left..
Zobaczłem teletysk Drowning Pool - Bodies, potem In Flames - Tiger (ten szczególnie ;P) i nagranie Slipknota - Sic. To wystarczyło Banalne, ale co bd się krył za ideologiami.
No jeszcze dla buntu przeciw systemowi - tak jak napisał przedmówca.
Cały czas mi ludzie zadają pytanie czemu chce mieć dredy ;]
Po pierwsze ze mi się niesamowicie podobają, a po drugie bo chce wyglądac jak lwiątko hehehe xD no i żeby przełamac konwenanse ! xD I dlatego ze tak strasznie bulwersują ludzi którzy mają bardzo radykalne poglądy (takich troche homofobów lub rasistów);] a tego nie lubieć ;]~A pozatym dlaczego mam podążać tą samą drogą co wszyscy? Ja wole pod prąd =)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum